promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Rettenetes hírt kaptak az autósok, péntektől változások jönnek
Borítókép:  Illusztráció / Profimedia
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Jobban teszik az autósok, ha felkészülnek a péntekre, ugyanis úgy tűnik, hogy az eddigieknél többet kell majd költeniük.

Május 28-án fellélegezhettek az autóval közlekedők, hiszen a benzin literenkénti átlagára 6 forinttal, míg a gázolajé 5-tel csökkent, így nagyjából 423, illetve 425 forintért lehetett őket megvásárolni a töltőállomásokon.

Akármennyire is apróságnak tűnik ez a változás, mégis sokaknak könnyebbé tette az életét, hiszen valamivel kevesebbet kellett költeni az üzemanyagra.

Most bekövetkezett az, amitől rengetegen féltek, hiszen megint itt van az áremelkedés: június 4-től, azaz péntektől 2 forinttal emelkedik a 95-ös benzin, illetve a gázolaj literenkénti átlagára is, így onnantól kezdve az előbbit 425 forintért, utóbbit pedig 427 forintért lehet majd megvenni.

Ilyenkor jellemző, hogy még a minimális változások előtt is feltankolja a járművét az ember, így már csak két napunk van ezt megtenni, hiszen utána drágább lesz az üzemanyag – és nem lehet tudni, hogy a következő változás milyen irányú, illetve mennyire drasztikus lesz, szóval érdemes majd odafigyelni.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás