promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ez a "Covid-biztos" automata lesz az idei nyár legnagyobb slágere? 
Borítókép:  Profimedia
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Egyik olvasónk küldött egy képet egy érdekes automatáról. Lehet, hogy ez a gép lesz az éjszakába nyúló, nyári bulik legnagyobb slágere az idén? Ti kipróbálnátok?

Az alábbi képet a balatonfenyvesi Spar előtt készítette egy olvasónk, aki le is tesztelte a készüléket. A fotón látható automa egyik napról a másikra tűnt fel a nagyfenyvesi strand közelében található üzlet mellett, és egyből felkeltette a mi kíváncsiságunkat is. 

Az éjjel-nappali krumplisütő készülék nemcsak azért érdekes, mert ilyet korábban még nem láttunk, hanem azért is, mert a gyártó „Covid-biztosként” hirdeti magát. 

„Mindamellett, hogy friss, forró, ropogós burgonyát vásárolhatunk akár 35 másodperc alatt, nem elhanyagolható az újdonság keltette izgalom és az esztétikai élmény sem”

– olvasható a gyártó honlapján. 


Forrás: Promotions

Olvasónk természetesen le is tesztelte az élményt: 

„A krumpli tényleg finom volt, forró és ropogós, és nagyon gyorsan elkészült. Ami kicsit rontott az összhatáson, az az adagok ára. Egy 700 forintos adag nem túlzottan nagy, ráadásul az automata pontatlanul, egy százassal kevesebbet adott vissza. Rendszeresen biztosan nem fogyasztanánk ebből az automatából, de egy éjszakai buliból hazafelé tartva jópofa megoldás lehet az éhség csillapítására.”

Az automaták a gyártó szerint Covid-biztosak, ugyanis emberi munkaerőt nem igényelnek, így a higiénia és a végtermék minőségének a kiválósága garantált.

Ti mit gondoltok? Kipróbálnátok a sültkrumpli-automatát? Láttatok esetleg máshol is ilyen gépezetet? Válaszaitokat ez alatt a Facebook poszt alatt várjuk:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás