promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A világ egyik legkülönlegesebb modellje: betegsége miatt közel 50 kilósra duzzadt a bal lába
Borítókép:  Instagram/model.mahoganyyg
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Bár rengeteg támadást kap a külseje miatt, a 23 éves amerikai lány büszke magára és egyáltalán nem szeretne megválni közel 50 kilós bal lábától. 

Mahogany Geter nyiroködémával született, így teste lágyrészében összegyűlik a felesleges folyadék, amely duzzanatot okoz. A 23 éves amerikai lány bal lábba közel 50 kilósra megduzzadt. 

Ennek ellenére Mahogany-t nem zavarja a látvány, megtanulta elfogadni magát, sőt még a modellkedésbe is belekezdett. Közösségi oldalán is imádja mutogatni hatalmas lábát. 

A lány betegsége nem sokkal a születése után derült ki. Próbálja ugyan enyhíteni fájdalmát, de igazi gyógymód még nincs a betegségére. 

"Anyám annyira aggódott, amikor diagnosztizáltak a betegséggel, de mindenen túljutottunk. Gyerekként soha nem éreztem magam szépnek, azt hittem, hogy Isten átkozott meg. Csúnyának éreztem magam, mint a természet rondasága, és számtalanszon sírtam"

- mesélte a Mirror-nak Mahogany.

Mahogany jelenleg 136 kilogram, azonban ebből közel 50 kilogrammot nyom a bal lába. Az orvosok az amputációt javasolták a modellnek, de Mahogany mára megbarátkozott a külsejével és nem szeretne fél lábbal élni. 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás