Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Rappelnek és húsokkal gyúrnak az ALDI legújabb reklámjában

Rappelnek és húsokkal gyúrnak az ALDI legújabb reklámjában

Helyi Hírek

Rappelnek és húsokkal gyúrnak az ALDI legújabb reklámjában

Helyi Hírek

Toronicza Péter 15:34

Az ALDI új videója vagy fel fogja dobni a napodat, vagy a falat fogod tőle kaparni.

Az ACG Reklámügynökség készítette az ALDI számára a reklámot, amiben Zsolaa rappeli el nekünk, hogy „ALDI áron” mindent be tudunk szerezni, amire szükségünk van. A rendező, Miki357 magasra tette a lécet, mert a videó még az MTV-n is megállná helyét.

A klipben többször feltűnik Kiss Jenő testépítő, az 1996-os Mr. Universe-verseny világbajnoka, aki husikkal tartja edzésben magát a videó elején. Számára nem ez az első együttműködés az áruházlánccal, hiszen 2021 januárjában részt vett az ALDI egészséges életmódot támogató kampányában, a Mindig Fitten-ben. Itt Simon Szimonetta személyi edzővel közösen különböző edzéstervekkel, tanácsokkal, receptekkel és tippekkel mutatták be az ALDI-s vásárlóknak is, hogyan lehet egyszerűen áttérni az egészségtudatos életmódra.

A klip főszereplője, Zsolaa közben igyekezett bebizonyítani, hogy egy reklámból is lehet valami szerethetőt, és menőt csinálni.

A forgatáshoz rengeteg ALDI saját márkás termékre volt szükség, egész pontosan 480kg élelmiszer és 950 db kozmetikum maradt meg. A tartós élelmiszerek, tisztítószerek, kozmetikumok az ACG és az Ökumenikus Segélyszervezet segítségével rászoruló családokhoz kerültek.

A reklám valószínűleg be fog jönni a többségnek, de akadnak majd olyanok is, akiket ki lehet majd kergetni vele a világból. Hát akkor, csorogjon az a kokárdás tejföl! 

Borítókép: ALDI