promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Rappelnek és húsokkal gyúrnak az ALDI legújabb reklámjában
Borítókép:  ALDI
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Az ALDI új videója vagy fel fogja dobni a napodat, vagy a falat fogod tőle kaparni.

Az ACG Reklámügynökség készítette az ALDI számára a reklámot, amiben Zsolaa rappeli el nekünk, hogy „ALDI áron” mindent be tudunk szerezni, amire szükségünk van. A rendező, Miki357 magasra tette a lécet, mert a videó még az MTV-n is megállná helyét.

A klipben többször feltűnik Kiss Jenő testépítő, az 1996-os Mr. Universe-verseny világbajnoka, aki husikkal tartja edzésben magát a videó elején. Számára nem ez az első együttműködés az áruházlánccal, hiszen 2021 januárjában részt vett az ALDI egészséges életmódot támogató kampányában, a Mindig Fitten-ben. Itt Simon Szimonetta személyi edzővel közösen különböző edzéstervekkel, tanácsokkal, receptekkel és tippekkel mutatták be az ALDI-s vásárlóknak is, hogyan lehet egyszerűen áttérni az egészségtudatos életmódra.

A klip főszereplője, Zsolaa közben igyekezett bebizonyítani, hogy egy reklámból is lehet valami szerethetőt, és menőt csinálni.

A forgatáshoz rengeteg ALDI saját márkás termékre volt szükség, egész pontosan 480kg élelmiszer és 950 db kozmetikum maradt meg. A tartós élelmiszerek, tisztítószerek, kozmetikumok az ACG és az Ökumenikus Segélyszervezet segítségével rászoruló családokhoz kerültek.

A reklám valószínűleg be fog jönni a többségnek, de akadnak majd olyanok is, akiket ki lehet majd kergetni vele a világból. Hát akkor, csorogjon az a kokárdás tejföl! 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás