promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Beperelték az ALDI-t az egyik terméke miatt, kitört a háború - a vásárlók pedig nagyon jól szórakoznak
Borítókép:  Profimedia
Gasztro & Utazás
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Gigászok csatája egy hernyó felett. Nem értitek? Pár perc alatt elmagyarázzuk, mi történt.

Nagy-Britanniában a boltokban lehet vásárolni egy csokis hernyótortát, amelyet a Marks & Spencer gyárt, ez a sütemény az utóbbi pár évtizedben hatalmas karriert futott be, a szigetországban szinte kihagyhatatlan része egy-egy születés- vagy névnapnak. A nagy sikerre pedig felfigyeltek az egyes áruházak is, amelyek előszeretettel gyártanak "hasonló" termékeket, az ALDI most ezt a hernyós tortát gyártotta le a saját logója alatt.

Ő a jogi csatározás főszereplője, Colinnak hívják a Marks & Spencer-nél, és miatta robbant ki a Caterpillar Wars:

Az ALDI-nál Cuthbert-nek hívják a hernyótortát, a Marks & Spencer pedig azonnal lépett az ügyben, mondván, hogy az üzletlánc teljesen lemásolta a terméküket, még a csomagolása is hasonló, így pedig szerintük félrevezetik a vásárlókat, akik a Marks & Spencer minőségét szeretnék megvásárolni. 

Közben a közösségi média egyes ágain kiderült, hogy nemcsak az ALDI másolta le ezt az édességet, mivel egy rakat angol szupermarketben lehet kapni a tortát más-más néven, így például a Tescónak is van hernyósütije. 

Sőt, rengeteg hasonló hernyósüti van szerte Nagy-Britanniában:

Az ALDI a perre vicces mémekkel válaszolt, többek között egy rácsok mögé szorított Cuthbert-es képpel.

Az internet népe pedig az egész szituációra válaszolt vicces mémekkel, többek között óriási hernyók kaiju-csatáját vizionálva az emberiség végnapjaiban, vagy éppen, hogy ezek harca hozza el az embersiég végső háborúját:

(via Retali Gazette)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás