Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Stílusosan, 104 palacsintával hálálta meg a mentők munkáját egy büfé

Stílusosan, 104 palacsintával hálálta meg a mentők munkáját egy büfé

Helyi Hírek

Stílusosan, 104 palacsintával hálálta meg a mentők munkáját egy büfé

Helyi Hírek

Toronicza Péter 19:38

A hamburgeres incidens óta sokan igyekeznek elérni, hogy a mentősök ne dolgozzanak üres hassal.

Az egész országot felháborította a hír, amikor lakossági bejelentés azt sérelmezte, hogy szolgálatot teljesítő mentősök egy percre meg mertek állni hamburgert vásárolni maguknak. Az Országos Mentőszolgálat utána ki is adta közleményben, hogy életmentők természetesen nem ellátás alatt vagy helyett, hanem kórházból a mentőállomásra tartva álltak meg egy pillanatra, ami nem veszélyeztette az egység riaszthatóságát.

A mentősök amúgy is túl vannak terhelve a koronavírus-járvány miatt, és még azt a megvásárolt hamburgert se tudták elfogyasztani, mert rögtön riasztást kaptak.

Zing Burger csapata az esetre reagálva rögtön nemes felajánlást tett, és a budapesti, debreceni és fehérvári mentőszolgálatokat több száz ajándék hamburgerrel lepte meg. Mindennek van marketing értéke, de itt tényleg az önzetlenséget kell nézni.

A feljelentés tényleg lavinát indított el, és most senki se akarja hagyni, hogy üres hassal dolgozzanak a mentősök. A kecskeméti életmentők egy helyi büfétől hétfőn stílusosan 104 palacsintát kaptak. A mentősök a legnépszerűbb töltelékek: nutellás, lekváros és kakaós ízek közül válogathattak - számolt be róla a hiros.hu.  

Az összefogásban résztvevőket is felháborította, ami húsvét napján történt a mentősökkel, ezért lepték meg a rengeteg palacsintával.

Közben a Magyar Birkózó Szövetség (MBSZ) 1 millió forinttal támogatta az Országos Mentőszolgálat áldozatos munkáját. Az erről szóló dokumentumot a Kozma István Magyar Birkózó Akadémián (KIMBA) a szövetség elnöke adta át Dr. Engelbrecht Imre Regionális igazgatónak, és Győrfi Pál szóvivőnek. A birkózók emellett néhány hamburgerrel is kedveskedtek a mentőszolgálat képviselőinek.

Borítókép: OMSZ