Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Szereted a Spar termékeit? Akkor van egy jó hírünk!

Szereted a Spar termékeit? Akkor van egy jó hírünk!

Helyi Hírek

Szereted a Spar termékeit? Akkor van egy jó hírünk!

Helyi Hírek

BN 11:31

Szeretsz a Spar-ban vásárolni, és meg vagy elégedve a saját márkás termékeivel? Akkor egy jó hírünk van. A tervek szerint ugyanis még több termék érkezik a Spar-boltok polcaira.

Úgy néz ki az utóbbi években az Aldi és a Lidl kezdi lenyomni a 2000-es évek legfelkapottabb üzletláncát, a Spar-t. Korábban arról írtunk, hogy a Lidl polcaira covid-gyorsteszt is kerülhet, ami igen nagy csapást jelentene a konkurens üzletláncok számára. Mindenesetre szép számmal akadnak még olyanok, akik továbbra is a Spar üzleteiben szeretnek vásárolni. Ma már 31 termékkategóriában, összesen 3600 saját márkás terméket árulnak a Spar boltjaiban. Hétfőn Maczelka Márk, a boltlánc kommunikációs vezetője pedig jó hírt közölt. 

A tervek szerint még több saját márkás árú kerül a polcokra, 300 új termékkel bővítik a palettát. 

A kommunikációs szakember hozzátette, hogy sok fejlesztés várható a tejtermékek, a pékáruk és a kényelmi árucsoportokban.

A koronavírus-járvány a Spar vásárlóinak szokásait is megváltoztatta. Korábban többszöri kisebb bevásárlások voltak a jellemzőek, most viszont ritkábban és nagyobb mennyiségben vásárolnak a fogyasztók. Ezzel párhuzamosan hozzávetőleg 30 százalékkal nőtt a csomagolt tálcás húsok és húskészítmények eladása. A felvágottak esetében ugyanez a tendencia figyelhető meg. A frisshús-szegmens az online shopos értékesítésben dinamikus fejlődésnek indult 2020-ban: 2019-hez képest a forgalom a négyszeresére növekedett. -írja a napi.hu

 

Borítókép: Forrás: profimedia.hu