promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Több százezer forinttal a zsebében találták meg a Dunába fulladt horgászt
Borítókép:  Blog.hu
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Tragédiába torkollott egy baráti pecázás, szerda délután a Duna, Váchoz közeli részénél. 

A Bors értesülései szerint egy 61 éves férfi és a társa Vác közelében tartózkodtak a Dunán, amikor a nem túl jó állapotban lévő csónakjuk váratlanul felborult.

Az egyik pecást sikerült még időben kihúzni a vízből, de a másik, férfi életét sajnos már nem tudták megmenteni. Az esetet szemtanúk is látták.

„Nagyjából egy kilométerre lehettem a parton, amikor a baleset történt, így esélyem sem volt odamenni segíteni. Nagyon gyorsan elmerültek, de egy kajakos még időben érkezett, és sikeresen kimentette az egyiküket. A csónaktulajdonost viszont elsodorta a folyó, a rendőrök csak jóval lejjebb tudták kihúzni a vízből”

– mesélte a lapnak, Tolnay Zoltán, aki a kompnál volt éppen szolgálatban. A szerkesztőségünkbe érkezett levél szerint nem az elsodort férfié volt a csónak, hanem a másik férfié, akit sikerült kimenteni a vízből.

Az eset fucsasága, hogy a vízbe fulladt férfi zsebében több százezer forintnyi készpénzt találtak, de erről egyelőre nem rendelkezik több információval a lap.

Azt, hogy a csónak miért borult fel, még nem tudni, szakértők szerint a Duna azon szakaszán a kiszámíthatatlan áramlatok nagyon veszélyesek, és ez okozhatta a tragédiát. 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás