Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Idén is lesz Mikulásgyár, de más helyszínen várják az adományokat

Idén is lesz Mikulásgyár, de más helyszínen várják az adományokat

Helyi Hírek

Idén is lesz Mikulásgyár, de más helyszínen várják az adományokat

Helyi Hírek

Helmeczi Benjamin 07:07

Ebben az évben is meghirdeti jótékonysági akcióját a Mikulásgyár, ám ezúttal nem egy helyszínen, hanem az ország 24 Auchan áruházában gyűjtik december elsejétől az adományokat.

December 1-jén ismét megnyitja kapuit a Mikulásgyár. A járványhelyzetre való tekintettel a szervezők főként tartós élelmiszereket, tisztálkodási- és fertőtlenítőszereket várnak december 20-ig. Az akció főszervezője, Zsolnai Endre a közleményében felhívta a figyelmet arra, hogy használt adományokat a járvány miatt biztonsági okokból nem fogadnak.

A felajánlásokat idén is a Magyar Vöröskereszt önkénteseinek segítségével gyűjtik, akik gondoskodnak arról is, hogy a legjobb helyre kerüljenek az adományok, amelyeket ezúttal nem a Hősök terénél, hanem a Lurdy-ház mellett az Auchan 24 magyarországi áruházában várnak.

„Örömmel segítettünk a Mikulásgyárnak, és igyekeztünk olyan megoldást találni, ami még pluszt is hozhat az eddigi gyakorlathoz képest, ezért a gyűjtést valamennyi áruházunkban megrendezzük, így idén országos lesz a Mikulásgyár!"

– mondta Dominique Ducoux, az Auchan Magyarország vezérigazgatója.

Fontos megemlíteni, hogy aki valamilyen oknál fogva nem tudja személyesen elvinni az adományát a gyűjtőpontok valamelyikére, azok a postán, ingyen is feladhatják. Mindössze annyit kell tenni, hogy a felajánlásokat egy lezárt dobozba kell tenni, és annyit kell ráírni, hogy „Mikulásgyár”.

A Magyar Vöröskereszt a hivatalos Facebook-oldalán írja, hogy 2019-ben több mint ezer önkéntes segítségével 131 900 kilogrammnyi adománnyal támogatták a nélkülöző családokat a karácsonyi időszakban.

Borítókép: Turizmus

Legolvasottabb hírek

Legújabb galéria