promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Idén is lesz Mikulásgyár, de más helyszínen várják az adományokat
Borítókép:  Turizmus
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Ebben az évben is meghirdeti jótékonysági akcióját a Mikulásgyár, ám ezúttal nem egy helyszínen, hanem az ország 24 Auchan áruházában gyűjtik december elsejétől az adományokat.

December 1-jén ismét megnyitja kapuit a Mikulásgyár. A járványhelyzetre való tekintettel a szervezők főként tartós élelmiszereket, tisztálkodási- és fertőtlenítőszereket várnak december 20-ig. Az akció főszervezője, Zsolnai Endre a közleményében felhívta a figyelmet arra, hogy használt adományokat a járvány miatt biztonsági okokból nem fogadnak.

A felajánlásokat idén is a Magyar Vöröskereszt önkénteseinek segítségével gyűjtik, akik gondoskodnak arról is, hogy a legjobb helyre kerüljenek az adományok, amelyeket ezúttal nem a Hősök terénél, hanem a Lurdy-ház mellett az Auchan 24 magyarországi áruházában várnak.

„Örömmel segítettünk a Mikulásgyárnak, és igyekeztünk olyan megoldást találni, ami még pluszt is hozhat az eddigi gyakorlathoz képest, ezért a gyűjtést valamennyi áruházunkban megrendezzük, így idén országos lesz a Mikulásgyár!"

– mondta Dominique Ducoux, az Auchan Magyarország vezérigazgatója.

Fontos megemlíteni, hogy aki valamilyen oknál fogva nem tudja személyesen elvinni az adományát a gyűjtőpontok valamelyikére, azok a postán, ingyen is feladhatják. Mindössze annyit kell tenni, hogy a felajánlásokat egy lezárt dobozba kell tenni, és annyit kell ráírni, hogy „Mikulásgyár”.

A Magyar Vöröskereszt a hivatalos Facebook-oldalán írja, hogy 2019-ben több mint ezer önkéntes segítségével 131 900 kilogrammnyi adománnyal támogatták a nélkülöző családokat a karácsonyi időszakban.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás