promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Érdemes teletankolni az autókat, szerdától változnak az üzemanyag-árak
Borítókép:  PX
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Október 21-től ismét változnak a hazai üzemanyag árak. A Holtankoljak.hu információi szerint két forintos eltérések várhatóak, de a különböző benzinkutaknál ennek a sokszorosát is tapasztalhatjuk. 

A díjváltozások viszont ezúttal nem mindenkinek jelentenek rosszat, ugyanis a hazai árak ismét nagyjából kiegyenlítődnek. A benzin és a gázolaj ára ugyan egyaránt 2 forinttal változik, de előbbi literenkénti átlagára ennyivel csökken, utóbbié pedig pont ennyivel emelkedik.

 A 95-ös benzin átlagára tehát szerdától 366 forint, a gázolaj átlagára pedig 367 forint lesz. 

A benzines autó tulajdonosainak, tehát érdemes kivárni a szerdai napot, ha tehetik, míg akik dízelt vezetnek, azoknak pedig még kedd estig érdemes ellátogatni a legközelebbi kútig. 

Hogy ne csak a száraz információkat közöljük, a tankolással kapcsolatban hoztunk egy vicces videót nektek. A legnagyobb videómegosztóra felkerült tartalmat sokan megrendezett média-hacknek tartják, ahol egy hölgy a benzinkúton egy vadonatúj Tesla-t próbálna megtankolni. Szerintetek tényleg előfordulhat ilyen, vagy csak egy remek gerilla-kampányt láthatunk?

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás