Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Somogy megyében is elszállt egy részeg a körforgalomnál – videó

Somogy megyében is elszállt egy részeg a körforgalomnál – videó

Helyi Hírek

Somogy megyében is elszállt egy részeg a körforgalomnál – videó

Helyi Hírek

Toronicza Péter 04:53

A Cobra 11 jelenetei néha valóban a szemünk előtt zajlanak le.

Nem olyan rég Lengyelországból kaptunk akciófilmbe illő jelenetet, amikor egy Suzuki mesterien ugratott egyet a körforgalomnál. A baleset olyan szintű volt, hogy végül a sofőrt a tűzoltóknak kellett kivágni a gépjárműből.

Most már Magyarországról is van Cobra 11-be illő körforgalmi jelenet, és a forgatókönyv is hasonló. Egy nagyatádi férfi a 68-as számú főút és a 661-es számú út kereszteződésében lévő körforgalomban elvesztette uralmát járműve felett és az út melletti épületnek ütközött.

A sofőr nem csoda, hogy nem vette észre a körforgalmat, mivel az alkoholszonda pozitív értéket jelzett nála. Igazi kaszkadőrösen viselte a becsapódást, mivel csak könnyű sérüléseket szenvedett, de ahogy a videón látni lehet, kész csoda, hogy nem lett ebből nagyobb baj, például ha egy másik autónak csapódik.

Az elmúlt két hétben, 2020. május 25. és június 7. között több mint 40 esetben intézkedtek a Somogy megyei rendőrök ittas járművezetőkkel szemben, szóval nem igazán akar visszaszorulni ez a dolog.

Most azonban jöjjön a Cobra 11 a valóságban következő része, és még egyszer adjunk hálát, hogy az illető felelőtlensége miatt nem sérült meg más, csak a részeg sofőr, na meg az autója. A videót érdemes hanggal együtt nézni.

Borítókép: YouTube