Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Fontos felhívást tett közzé a Lidl

Fontos felhívást tett közzé a Lidl

Helyi Hírek

Fontos felhívást tett közzé a Lidl

Helyi Hírek

HZS 13:48

Átverés terjed a Facebookon a Lidl nevét felhasználva, a kiskereskedelmi üzletlánc erre hívta fel a figyelmet közösségi oldalán.

Kedves Követőink! Szeretnénk felhívni a figyelmeteket arra, hogy a képen látható, Facebookon terjesztett hirdetés nem a Lidl által lett meghirdetve. Aktuális kampányainkról és akcióinkról kizárólag a Lidl Magyarország hivatalos felületein adunk tájékoztatást. Kérjük, hogy személyes adataitok védelme érdekében ne nyissátok meg és ne adjátok meg személyes adataitokat. Köszönjük!

– hívta fel az átverésre a Lidl a figyelmet a Facebook oldalán, ugyanis valaki a kiskereskedelmi üzletlánc nevében keres terméktesztelőket.

Lidl Magyarország

A Lidl Magyarország szívén viseli a hazai borászatok sorsát, így fon... tosnak tartjuk exporttevékenységük támogatását. A külföldi piacok részére értékesített hazai borok eladásával a Lidl a teljes magyar palackos borexport 30%-át adja, 12 országba eljuttatva a magyar borászok remekeit, hogy minél többen megízlelhessék karakteres zamatukat. Neked melyik a kedvenced?

S, ha már figyelemfelhívás. Korábban mind az Aldi, mind a Lidl egy rövid, figyelemfelhívó üzenetet tett közzé. Mindkét üzlet a biztonságos vásárlást elősegítő szabályokat emeli ki. Illetve jelzi, legyünk türelemmel egymás iránt.

Borítókép: FOTOSTAND / GELHOT / FOTOSTAND / DPA PICTURE-ALLIANCE VIA AFP