Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Önzetlenségből jelesre vizsgázott egy 800 lakosú szabolcsi falu

Önzetlenségből jelesre vizsgázott egy 800 lakosú szabolcsi falu

Helyi Hírek

Önzetlenségből jelesre vizsgázott egy 800 lakosú szabolcsi falu

Helyi Hírek

TK 11:50

A koronavírus elleni harcban mindenki megpróbál lehetőségeihez mérten segíteni.

Egyre többen fognak össze és kisebb-nagyobb adományokkal segítik a magyar kórházakat. A Hell Magyarország a miskolci kórházat támogatja, Kásás Tamás étterme pizzákat süt orvosoknak, ápolóknak. A Ferencvárosi Torna Club milliókat adományozott egy budapesti kórháznak, és Szalai Ádám, valamint a magyar labdarúgó-válogatott tagjai is forintmilliókkal segítik a járvány elleni harcot.

Ebbe a sorba kívánkozik egy kis Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei település, a 800 lakosú Penyige. A falu 85 millió forintot kapott arra, hogy focipályáját, és az ahhoz tartozó létesítményeket modernizálja. Ám a község vezetői úgy döntöttek, hogy az előkészületek során felmerült költségek kivételével a teljes összeget visszautalják, ezzel is a koronavírus-járvány elleni védekezést akarják segíteni – olvasható Penyige hivatalos honlapján.

Eközben a különböző szurkolói csoportok is összefogásra szólították fel tagjaikat, akik tárgy- és pénzbeli adományaikkal segítik városuk kórházát. Ennek a koordinálására jött létre a Szurkolók Magyarországért nevű Facebook-oldal.

A diósgyőri szurkolók más módon is ki akarták fejezni hálájukat az egészségügyben dolgozók felé. A gondolatot tett követette, az eredményt pedig az alábbi videóban nézhetitek meg.

Borítókép: Penyige főutcája. Forrás: Wikipédia.