Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Az utolsókat rúgja a vénasszonyok nyara, aztán jön a drasztikus fordulat

Az utolsókat rúgja a vénasszonyok nyara, aztán jön a drasztikus fordulat

Helyi Hírek

Az utolsókat rúgja a vénasszonyok nyara, aztán jön a drasztikus fordulat

Helyi Hírek

TK - 2019.10.25. 16:30

Elérkeztünk a hét, lassan a hónap és a szokatlanul meleg idő végéhez is – olvasható az Országos Meteorológiai Szolgálat honlapján.

Péntek éjszaka, hajnalban átmenetileg több helyen párássá, foltokban ködössé válik a levegő, gyenge szitálás is előfordulhat. A Dunántúlon péntek este mérsékelt északi, északnyugati, szombaton pedig déli szél várható, másutt gyenge marad a légmozgás.

Szombatra virradó éjszaka többfelé képződik köd, illetve alacsonyszintű rétegfelhőzet. Elsősorban a Dunántúlon és az északi tájakon kiterjedtebb ködtakaró is létrejöhet, amelynek egy része néhol tartósan megmaradhat, másutt viszont napközben nagyrészt feloszlik, és naposra fordul az idő. A minimumhőmérséklet 3-12, a maximumhőmérséklet általában 20-25 fok között alakul, a tartósan ködös, borús tájakon viszont több fokkal hidegebb lesz.

Vasárnapra virradóra is többfelé tartósan megmaradhat a köd. A ködös tájakon helyenként szitálás előfordulhat. Másutt viszont napos idő várható. A legalacsonyabb hőmérséklet 3-11 fok között várható. A legmagasabb hőmérséklet a napos tájakon 20 és 24 fok között valószínű, a tartósan ködös, felhős területeken több fokkal ez alatt marad.

Borítókép: illusztráció. Forrás: AFP

Legolvasottabb hírek