promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Barangolás kétkeréken a Magyar Termékek színes birodalmában
Borítókép:  facebook.com/amagyaranyero
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Két magyar influencer (Emmer Szabina és Görbe Palkó) kétkeréken járta be a Magyar Termékeket forgalmazó cégek, gyárak birodalmát. És mindent ki is próbáltak!

Adott két magyar influencer: Emmer Szabina és Görbe Palkó. Előbbi Blogozine nevű oldalán foglalkozik az életmód, a divat, utazás és természetesen a gasztronómia világával. Míg utóbbi Serpenyővirtuóz nevű weboldalán igazi gasztronómiai műhelytitkokat, egyedi recepteket és személyes tapasztalatokat oszt meg követőivel.

A két fiatal biciklin járta be a Magyar Termék védjegyét viselő cégeket, gyárakat. S, ha már arra jártak, nemcsak ismerkedtek, de ki is próbáltak mindent, amit csak lehetett.

Minden helyen egy napot töltöttek. Ezalatt beszélgettek a vezetőkkel, kérdeztek, figyeltek és természetesen belelestek a folyamatokba. 

  • Grilleztek a szabadban Nádudvaron.
  • Megkóstolták a híres Nádudvari grillkolbászt.
  • A Duna-Dráva Cement Kft. váci gyárában az alapoktól kezdve, egészen egy komplett fal felépítéséig beleláthattak a munkafolyamatokba.
  • ...és a Detki Keksz halmajugrai üzemét is felkeresték. 

Hogy pontosan mi és hogyan történt, azt meg lehet tekinteni a közösségi oldalaikon (Facebook, Instagram, Youtube) és A magyar a nyerő Facebook-oldalon.

Fontos megjegyezni,

a Magyar Termék védjegyét méltán elnyerő cégek nemcsak egyedi és minőségi termékeikkel, hanem környezettudatos magatartásukkal is hazánk élvonalába tartoznak.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás