promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Váratlanul elhunyt Zombie Boy
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
A mgszállott tetoválásrajongó holttestét a montreali otthonában találták meg. Rick Genest 32 éves volt. 

Zombi Boy modellkedett a Thierry Mugler divatcégnek, szerepelt a japán Vogue Hommes magazinban és Lady Gaga 2011-es Born This Way című klipjében is. A Golden Globe-díjas és hatszoros Grammy-díjas olasz származású amerikai énekesnő, dalszerző és színésznő a Twitteren emlékezett meg a fiatalon elhunyt életművészről. Lady Gaga üzenetében arról írt, hogy merjünk beszélni a mentális betegségekről. „Ha szenvedsz, hívj fel egy barátot vagy rokont még ma. Meg kell mentenünk egymást” – olvasható a Twitteren.

Zombie Boy a tetoválás megszállottja volt, tetőtől talpig szétvarratta magát  a montreáli tetoválóművésszel, Frank Lewis-szal. Hat évig készült az egész testét beborító „műalkotás”, amely az  embert, mint bomló testet, egy rothadó holttestet ábrázol, tisztelegve a horror műfaja előtt. Gyerekkorában még Tini Nindzsa Teknőc akart lenni, de belátta, hogy ez nem fog menni, ezért döntött a zombilét mellett. Még az is felmerült benne, hogy leoperáltatja az orrát, hogy még jobban hozza a karaktert.
Probléma, nehézség esetén bármikor, ingyenesen, előhívó szám nélkül tárcsázható a lelki segélyvonal száma: 116-123. A fiatalok a 116-111-es számon a Kék Vonal Gyermekkrízis Alapítványt is hívhatják, ahol névtelenül is feltehetik kérdéseiket, és segítséget kérhetnek.
(son)
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás