Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Három hónapra tiltják el Bencze Pétert

Három hónapra tiltják el Bencze Pétert

Helyi Hírek

Három hónapra tiltják el Bencze Pétert

Helyi Hírek

Promotions 09:10
Persze nem csak a tudósító nézett ki jól, hanem az interjúalany is, aki a népszokás helyett népsz*pást mond véletlenül. Itt Bencze azért még képben volt annyira, hogy elvegye tőle a mikrofont. Hiába kaptunk végre egy tök jó bejelentkezést, a tudósítást másfél perc után lekeverték. Ezt majd a lenti videóban újra meg lehet nézni, mivel megunhatatlan.

Ebből lett egy vizsgálat, aminek az eredményét a Balatoni Nyár című műsorban ismertették. Bencze Péter el is ment, és nyilatkozta, hogy vírusos megbetegedés miatt gyógyszereket szedett, de a bajai vendégszeretetnek nem tudott ellenállni, ezért elfogadott egy feles pálinkát. A gyógyszer és a meleg kombinációja fejbe csapta a bejelentkezés előtt, ezért született az érdekes riport. Bencze a nézőktől és a munkatársaktól is elnézést kért, bár a nézőktől csak udvariasságból kellett, mivel imádták.

A vezetőség döntése alapján három hónapig nem szerepelhet a köztévé műsoraiban, utána meglátjuk mi lesz. Amúgy pár kollégával átbeszéltük a helyzetet, és továbbra is úgy tartjuk, Bencze csak marha jól érezte magát, és kicsit elszaladt vele a ló, ami végre egy teljesen emberi megnyilvánulás a köztévén. Szerintünk csak 1 felest vallott be, de valószínűleg azért több volt ott. Akárhogy is, köszönjük neki a pillanatot, mert imádtuk. (Torony)