promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Bajban az egyik legjobb alapítványi kávézó
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
A Labor Café Nyíregyházán nem csak az alapítványokat fogja össze, nem csak egy helyszínt biztosít, hanem minden erejével a közösséget szolgálja. Nincsenek stiklik, minden egyes forinttal elszámolnak, és az összes pénzt visszaforgatják a helybe. Gyakran ez úgy történik, hogy saját tartalékaikból pótolnak ki egy rendezvényt, mert sajnos nem jön össze annyi adomány, amennyi kellene. Ezt sosem bánták, mivel továbbra is a közösségért tesznek mindent.

Hogy miről is szól a Labor, azt a Promotions már egy cikkben gyönyörűen összeszedte a kezdetekkor. Azóta már mi is sok kulturális eseményen részt vettünk, mint a David Bowie, vagy Leonard Cohen emlékest, vagy a 24 órás vers maraton, de a baráti társaságunkkal is gyakran odacsődültünk. Amikor minden ismerősöd azt mondja, hogy ez olyan, mintha lenne egy saját pubunk, akkor el lehet képzelni milyen barátságos helyről is beszélünk.
 
A Labor persze nem csak buli és találkahely. Ha kellett, tettek a hajléktalanokért, ha kellett, kiálltak egy nemes ügyért, mindig küzdenek az olyan pozitív dolgokért, ami mellett a hétköznapi ember legtöbbször csak elsétál. Szóval nem csak egy adomány kávézóról beszélünk, ez annál jóval több.

Labor2
A Labor szépen fejlődött, és mindenki hozzátett a szépüléséhez. Kimondhatjuk, hogy ismét egy tökéletes nyár előtt állt volna. Azonban most több támogató forrásuk is megszűnt, az önerő pedig így kevés, szóval a hely a szakadék szélén táncol. Nem rég pedig még a franchise volt a téma, ma már a fennmaradás. Bár a franchise futni fog tovább, mert a márka megmarad, de a nyíregyházi anyahajó elsüllyedhet.
 
A Labor Café ötletgazdája és az alapítvány kurátora, Fekete Éva mindig is úgy látta, hogy remek kapcsolatot lehet teremteni a helyi vállalkozók és az adományi kávézó között. Most is elsősorban az Ő támogatásukra számít. Ha nem akarnak csak úgy utalni, érdemes egy személyes találkozót kérni, ahol egy beszélgetés mellett megismerhetik a helyet, és megtudhatják, mit is tehet a Labor az ő vállalkozásukért az adományért cserébe. Ez egy olyan fúzió, amivel mindenki csak jól jár.

Persze itt ránk is szükség van, akik eddig használtuk a helyet és jól éreztük magunkat benne. Jómagam látom, mit veszíthetünk, és nem igazán akarok egy Labor nélküli világban élni. Ha 500 forint, akkor annyi, ha több, ha kevesebb, nem számít, de aki úgy érzi, nem akar elveszíteni egy ilyen adományi kávézót, és még szívesen betérne, akkor egy kis csekély hozzájárulással tegyen érte. Ha nem, akkor minél hamarabb tekintse meg, mert így már nem lesz sokáig nyitva, és Sziget kivetítés sem lesz, hiába kész van a vadonatúj kis terasz. (Torony)

Név: Tabulapláza Alapítvány
Bankszámlaszám: 68800099-11052087
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás