promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Indul az IKEA webshopja
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
Jelenleg már az is fejlődés, hogy otthon, a számítógép előtt böngészhetünk az IKEA termékei között. Nagy hiányosság volt ez a bútor multi részéről, amit végre pótolnak. Ez egészen biztosan jót fog tenni a forgalmuknak is. A másik nagy gond a házhozszállítás, de elvileg 2017 nyarától ezt is orvosolni fogják. Addig úgy fog kinézni a dolog, hogy az online áruházban kinézzük, mit szeretnénk venni, majd kiválasztjuk az időpontot, amikor érte tudunk menni. Már ezzel is rengeteg bóklászástól kímélhetjük meg magunkat. A webshop eleinte csak a budaörsi áruházban lesz elérhető, de később ez is bővülni fog. Az áruházban lévő termékek 75-80 százalékát tudjuk majd megtalálni az interneten, ami az IKEA félelmetes kínálatát nézve már elég jó arány.

Ha a rendelés délután 5 óráig beérkezik, az áru már másnap átvehető. Ilyenkor jön a kérdés, hogy van-e hátulütője a dolognak? Persze, hogy van, a szolgáltatás ára 3000 forint.

A Pénzcentrum a svéd bútorlánc sajtótájékoztatóján megtudta, hogy 2017. májusában nyit meg várhatóan a soroksári IKEA-áruház. A legújabb egység megnyitásával több mint 200 új munkahely jön majd létre. Az áruház hatalmas lesz, összesen 34 ezer négyzetméter, vagyis nagyobb, mint az eddigiek. (Pénzcentrum; Torony)
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás