promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ez lesz London talán legdrágább lakása, amely a vásárlás után sem lesz a tulajdonunk.
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
A font esése miatt Londonban érdemes bevásárolni, mivel a brit luxusmárkák egyelőre nem emeltek árat, így bizony más valutában olcsóbb lett minden. Az ingatlanpiacon a bizonytalanság miatt egyelőre inkább kivárnak a befektetők - sokan áresésben bíznak -, de persze az igazán exkluzív ingatlanokat mindentől függetlenül továbbra is meg kell fizetni. Az Admiralty Arch épülete hamarosan az egyik legdrágább lakcím lehet! A közelben ott a Trafalgar Square, a St. James Park és a Buckingham-palota is.

Az eléggé lerobbant épületet a brit kormány 2012-ben adta bérbe 250 évre Rafael Serrano spanyol ingatlanbefektetőnek 60 millió fontért. A szakember nemrég arról nyilatkozott, hogy a korábban már beharangozott 100 szobás luxushotel mellett egy 1394 négyzetméteres apartmant is tervez itt kialakítani. Igazság szerint, ha nem sikerülne egyben eladni, akkor már felmerült, hogy négy "kisebb" lakásra osztja fel ezt a területet. A Prime Investors Capital a honlapon például így hirdeti.

london2

Na, de mit is ígér közel 250 évre a leendő vásárlónak? A tervek szerint nemcsak a néhol 6 méteres belmagasság lesz a lenyűgöző, de a 12 hálószoba és a 12 fürdőszoba esetében számos eredeti részletet is visszaállítanak az alig 100 éves épületben. Az első becslések szerint az ingatlan akár 120-135 millió fontot (44-50 milliárd forintot) is érhet, amely az illetékkel és egyéb díjakkal együtt már átlépheti a 150 millió fontot. Ez pedig új rekord lenne, hiszen London legdrágább lakása címet jelenleg egy 2014-ben 140 millió fontért gazdát cserélt penthouse birtokolja a One Hyde Parkban.

london3
A befektető mindenesetre komolyan gondolja, a felújítási munkákba olyan neveket vont be mint David Mlinaric, aki dolgozott a Royal Opera House vagy éppen a Victoria & Albert Museum belsőépítészeti tervein, de ott van Michael Blair, akinek neve pedig a The Connaught és Claridges luxushotelek átalakítása kapcsán lehet ismerős.

london4

A lakóknak értelemszerűen a szálloda - az üzemeltetőt állítólag néhány hónapon belül kiválasztják - szolgáltatásai is elérhetőek lesznek, de akad saját biztonsági szolgálat is, hiszen az apartman(ok) külön bejáraton és saját liften keresztül közelíthetőek majd meg. (P.B.)
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás