promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Jön a DreherFeszt, ahol a sörgyár megnyitja kapuit a látogatók előtt
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
A nyár utolsó hétvégéjén tartott "underground" sörfesztivál fellépői között lesz a Péterfy Bori & Love Band, a Vad Fruttik, Zagar, az Ivan & The Parazol, a Margaret Island, az Akkezdet Phiai és a The Biebers. Fellép a SuperStereo is, amelynek KRSA-val közös Fedezd fel! című nyári slágerét a DreherFeszt hivatalos dalának választották. A fesztiválon a Rocklap mellett a Komlóterasz, az Üstökös és a Múzeum söröző is várja a vendégeket, akik megkóstolhatják az idei sörkülönlegességeket.
 
A 2016-os innovációkban is kiemelkedő szerep jut az elmúlt évek sikertechnológiájának, a hidegkomlózásnak, valamint idén ugyancsak előtérbe kerül a legfrissebb, még pasztörizálatlan Dreher Tanksör. A sörfőzés kulisszatitkaiba többek között a Főzőház és erjesztő látogatás során lehet majd bepillantani.

A kőbányai Dreher Sörgyárat egyszer egy évben, kizárólag ennek az eseménynek a kedvéért nyitják meg a nagyközönség előtt. A rendezvény ideje alatt 30 percenként ingyenes buszjáratok közlekednek az Örs vezér tere és a fesztivál között. A belépő egy korsó sörre beváltható kupont is tartalmaz.
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás