promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Most emeltek vádat a beteg sportfogadó ellen
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
Ibolya Tibor közleménye szerint a 49 éves, pénzszállítóként dolgozó férfi egy budapesti székhelyű pénzszállító cégnél dolgozott értékszállítói munkakörben. Munkája során két pénzintézettől összesen mintegy 61 millió forintot vett át, amellyel nem számolt el munkaadójának. A munkanap végén az átvételi lapon azt tüntette fel, hogy a két pénzintézet aznap nem kért pénzszállítást. A férfi a pénzt a táskájába rejtette, majd két budapesti lottózóban még aznap sportfogadásra elköltötte. Az egész pénzt egyetlen egy kosármeccsre tette fel anno. A Telekom Bonn és a Bilbao meccsén 81:90-re nyert idegenben az esélytelenebbnek tartott Bilbao. Nos, a pénzszállító a Bonnra fogadott, így mindent elbukott. Pedig ha bejött volna a dolog, 52 milliót vihetett volna haza.

A lottózót amúgy bezárták, amikor megtudták, mennyi pénzért akar fogadni az emberünk. Még az ellenőrt is kihívták, de ő mindent rendben talált. Annyi változott, hogy mivel egy lottózóban csak 40 millióig lehet fogadni, a pénzszállítónkat átkísérték egy másik lottózóba, ahol feltehette a maradék 21 milliót.

A kerületi ügyészség az előzetes letartóztatásban lévő férfit különösen nagy értékre elkövetett sikkasztással vádolja. A pénzszállítót eddig súlyos játékfüggősége miatt elmeorvosi felügyelet alatt tartották.
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás