promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Gimisek, itt a példa, hogy ezt így is lehet
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
Persze ha a legújabb okostelefont akarja megvenni apu, arra nem mondhatnak nemet. A viccet félretéve, indul a ballagási szezon! Ilyenkor annyi virágot kapnak az elballagó diákok, hogy gyakorlatilag belefulladnak. Láttam egyszer egy kislányt, aki szólt, hogy ne hozzanak több virágot, mert már nem bírja el és a nagy melegben így is összeesik. A mellette álló fiúcska is úgy nézett ki, mint egy holland tulipánmező. Nálunk nagy hagyomány, amikor bejelenti az éppen ceremóniát vezénylő diák, hogy megkérjük a hozzátartozókat, most adják át virágaikat. Ilyenkor az éhes tömeg megindul, és alig várják, hogy egy puszi-puszi mellett átnyújtsák a gigacsokrokat. Én ezt mindig is nagy hülyeségnek tartottam, de a tradíció egész biztosan meg fog maradni, amíg élek.
 
Ezért is örülök a Városmajori gimi kezdeményezésének, mert ez jó út afelé, hogy feleslegesen vegyünk milliárdnyi csokrot, amit utána úgyis kidobunk a kukába. Mivel nem akarok a virágárusok ellen beszélni, így annak is több értelmét látom, ha egy cserepes virágot vesznek közösen és átadják az ebéd vagy vacsora alatt. Vagy van a másik változat, fel is lehet ajánlani a virág árát, valamilyen nemes célra.

ballagás
„Április 29-én elballagunk, búcsút veszünk a középiskolánktól. Sokan közületek eljönnek majd, mások távolból szorítanak értünk. Talán valami apró gesztussal, virággal is készültök a számunkra. Az esemény azonban nem a kezünkbe kapott csokrok számától lesz emlékezetes. Arra kérünk mindenkit, hogy a ballagásunkra szánt ajándék árát vagy annak egy részét inkább jótékony célra ajánljátok fel.

Kérjük, adományozzátok a KézenFogva Alapítvány számára. Támogassatok ezzel fogyatékos embereket!

A ballagás az egyik legfontosabb lépés a felnőtté válásunk felé. Felelős, szolidáris felnőttként szeretnénk élni. Köszönjük, hogy támogattok ebben a célunkban.”

Aláírás: a Városmajori Gimnázium 28 ballagó tanulója

A nebulók céljukat ezen a honlapon véglegesítették.

Torony
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás