promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Új járatok indít Budapestről a Wizz Air
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
A légicég hetente kétszer, szerdán és vasárnap közlekedik Liverpoolba és Reykjavíkba március 27-től, heti egyszer, szombatonként pedig Ibizára június 18-tól. Az izlandi járattal kapcsolatban azt mondták, jelentős turisztikai forgalommal számolnak, ami nemcsak a magyar, hanem a környező országok piacáról is jöhet.
 
Váradi József a cég vezérigazgatója a magyar piacról elmondta, 28 százalékos a részesedésük, Magyarországon két bázisról, Budapestről és Debrecenből 52 útvonalat üzemeltetnek 23 országba. 2015-ben az előző évhez képest a magyar piacon 12 százalékos utasforgalom-bővülést értek el, a Wizz Air összesített utasforgalma pedig 22 százalékkal, 19,2 millióra emelkedett.

A 2015-ös évvel kapcsolatban Váradi József felidézte, hogy bevezették a társaság papírjait a londoni tőzsdén, arculatot váltottak, elérték a százmilliós utasszámot, és átvették első Airbus A321-esüket, amelyet Budapestre telepítettek.

A Wizz Air 12 ország 22 bázisáról üzemeltet járatokat, 400 útvonalon 38 ország 118 célállomására repülnek gépeikkel, és 2600 embert foglalkoztatnak.
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás