Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Ellepték a Boci megállók Budapestet

Ellepték a Boci megállók Budapestet

Helyi Hírek

Ellepték a Boci megállók Budapestet

Helyi Hírek

Promotions - 2015.10.27. 09:00
Bizony, mivel nem poénból kapott új csomagolást a Boci csokoládé, ugyanis Októbertől kezdve a cég új recepttel dolgozik. A táblás változat sok új ízt is piacra dobott, úgy mint az tejcsokoládés espresso, vagy tejeskávés krémmel töltött változat. Sajnos még nem volt alkalmunk kipróbálni egyiket sem, de ami késik, nem múlik. Az új dizájnról Telekes Tamás a Abstrct Group művészeti képviselője nyilatkozott a Kreatívnak.

„Az új dizájnok kialakításánál visszanyúltunk a márka gyökereihez, amiket mai megfogalmazásban implementáltunk a kreatívokon. A márka életében új megközelítésben építettük újra az íz illusztrációkat is, ahol – az esztétikum mellett – a minél realisztikusabb ábrázolás volt a cél”

boci1
Két budapesti Boci-megállóba egyedi székeket is kihelyeztek. Ezekbe a megállókba a hónap minden napján ellátogat majd Boci, és egy-egy karton új receptúrájú Boci tejcsokival lepi meg azt, akit a széken ülve ott talál, úgyhogy érdemes ott mereszteni a fenekünket.

boci3
 
Mint írtuk, hamarosan leteszteljük az új fajta boci csokikat, aztán hozzuk az íz híreket, miben változtatott a Nestlé a harmóniában.

Legolvasottabb hírek