promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ellepték a Boci megállók Budapestet
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
Bizony, mivel nem poénból kapott új csomagolást a Boci csokoládé, ugyanis Októbertől kezdve a cég új recepttel dolgozik. A táblás változat sok új ízt is piacra dobott, úgy mint az tejcsokoládés espresso, vagy tejeskávés krémmel töltött változat. Sajnos még nem volt alkalmunk kipróbálni egyiket sem, de ami késik, nem múlik. Az új dizájnról Telekes Tamás a Abstrct Group művészeti képviselője nyilatkozott a Kreatívnak.

„Az új dizájnok kialakításánál visszanyúltunk a márka gyökereihez, amiket mai megfogalmazásban implementáltunk a kreatívokon. A márka életében új megközelítésben építettük újra az íz illusztrációkat is, ahol – az esztétikum mellett – a minél realisztikusabb ábrázolás volt a cél”

boci1
Két budapesti Boci-megállóba egyedi székeket is kihelyeztek. Ezekbe a megállókba a hónap minden napján ellátogat majd Boci, és egy-egy karton új receptúrájú Boci tejcsokival lepi meg azt, akit a széken ülve ott talál, úgyhogy érdemes ott mereszteni a fenekünket.

boci3
 
Mint írtuk, hamarosan leteszteljük az új fajta boci csokikat, aztán hozzuk az íz híreket, miben változtatott a Nestlé a harmóniában.
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás