promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A Fill n Grill a hülyének is megéri
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
Na, most jöhet a kérdés, miért nézek én Teleshopot hajnalok hajnalán, amikor nem vagyok másnapos? Talán átmentem mazochistába? Általában elég hamar kipattanok az ágyból és kezdődhet a reggeli rutin. Zuhany, reggeli készítés, fel kell oldani a vízben a multivitaminomat, satöbbi. Azonban amikor egyáltalán nem megy a felkelés, akkor elkezdem nyomogatni a tévét és vagy híreket, vagy mesét, vagy főzős műsort nézek. Azonban olyan régen láttam már Teleshopot, hogy amikor megláttam Horst Fuchs fülbevalóját, rájöttem, hogy ez nekem hiányzik. Jaj, már megszokásból hívom Teleshopnak, átalakulás volt, az új név a Media Shop.

Horst amúgy karosszérialakatosként dolgozott, azt mondták már ekkor híres volt saját rábeszélő stílusáról. A hetvenes évek elején autóápolási termékekkel kezdett el házalni, majd később megalapította saját forgalmazó cégét, amikkel csinált egy road-show-t is. Ma inkább a Media Shop arcaként ismerhetjük, mindenhol megjelenik, és még azt is bebizonyítja, hogy a késnek akkor se megy ki az éle, ha szöget vágnak vele. Azóta mi is akarunk szöget vágni! Védjegye a fülbevalója, pecsétgyűrűi, sötétített üvegű szemüvege, színpompás stílusú ruhái, félig kopasz feje, és a különösen hangsúlyozó stílusú beszédmodor. Ha ilyen embert lát, akkor gyanakodjon, hogy az Fuchs!

host

Mondom, ha már Horst is nyomja, meg kaját is csinálnak (melegszendvicset) akkor megnézem mi ez az új termék. Hát a Fill n Grill! Nem fogják elhinni, de tapadásmentes bevonata van, automatikus hőszabályozó és kikapcsoló van benne, hőszigetelt fogantyú biztonsági kattanózárral, függőleges elhelyezés a helytakarékos tárolásért, beépített kábeltekerő. Szóval a Fill n Grill ugyanazt nyújtja, mint egy, most kapaszkodjanak meg, melegszendvics sütő! Gondolom már mindenki kíváncsi az árára. Csupán 14.990 forint + apróbetűkkel szállítási és csomagolási díj. Komolyan, már csomagolási díj is van? Vártam a nagy fordulatot, mondom kapok mellé egyet ingyen, de nem… Grátiszként csak egy receptfüzet jár hozzá, amiből megtanulhatunk banános melegszendót készíteni. Azonban ha kettőt rendel a második ára, csak 12.990 + csomagolási díj, azt is csomagolni kell. A hülyének is megéri, nem? Ha Ön még itt van, és nem rendeli megfelé, akkor Ön egy...!
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás