promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Romantikus kaki az első randin
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
A kisfilmnek nemes egyszerűséggel a First Date With Carl címet adta, és a főszereplőnk még mindig nevetve emlékszik vissza a dolgokra. Ebben lehet az is benne van, hogy nem csak a randit mentette meg a hős fosós, de még mai napig együtt van a barátnőjével. Én nem tagadom, teljesen cukinak tartom pl. a Meg Ryan-es romantikus filmeket, de ez mindenben veri őket.

Sose jó párosítás, ha másnaposan szeretnénk randizni. Az első hiba mindenképpen ez volt. Carl a barátaival iszogatott előző este, a következő nap meg már randija volt egy jógás csajjal a strandon. Itt nem csak beszélgetés volt, hanem a jógázás is ment keményen, ez pedig sajnos beindított valamit. Igen, azt. Carl egy mondat közepén a vészjelzést benyomva leállította a randit és azonnal rohant is a mosdóba.

A WC a közelben volt, de a főhősünk mégis úgy érezte, hogy nem fog sikerülni. Ekkor terpeszállásban kezdett el minél gyorsabban osonni a mosdó felé. Ezt mondjuk mi sem értettük, az összeszorított fenék lehet hatásosabb lett volna. De nem segített már semmi, ugyanis pár lépésre a WC-től Carl teleszarta a fehér fürdőnadrágját, ami elmondása szerint olyasmi lehetett, mint egy farönk. :D

Carl futólépésben beszabadult az egyik felszabadult WC-be, befejezte amit be kellett, és mivel nagyon bejött neki a lányka, így úgy döntött, megmenti ezt a randit. A gatyeszt elkezdte kimosni a WC kagylójában, olyan tisztára, amilyenre csak tudta. Ezután visszament a strandra és bement a vízbe, hogy kimenjen belőle kicsit a kaki szag.

Carl megmentette a randit, és el is árulta nekünk, mi az a három lépés, amit követnünk kell, ha túl akarunk élni egy olyan találkát, ahol beszarunk.

1. Intézd el a dolgot!
2. Irányítsd az eseményeket!
3. Tedd meg, amit meg kell tenned!

Minek kellenek szuperhősök, amikor itt van nekünk Carl!
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás