promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Edgar Mitchell kitálalt a földönkívüliekről
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Márpedig Mitchell a Mirror Online-nak nyilatkozva egyáltalán nem fogta vissza magát, és olyan súlyos kijelentéseket tett, amiket még sokadszori olvasásra is nehéz komolyan venni: a veterán űrhajós szerint a földönkívüliek nem csak, hogy itt vannak már egy ideje, de kizárólag nekik köszönhető, hogy az emberiség még nem pusztította el magát.

“Az emberekkel folytatott beszélgetéseim világossá tették, hogy az E.T.-k megpróbáltak megóvni minket a háborútól, és békét akartak teremteni a Földön.” – mondta Mitchell a vele készült interjúban, aki szerint a hidegháború évei alatt az ufók minden eszközzel megpróbálták megóvni az emberiséget attól, hogy egy atomháborúval eltöröljük magunkat a Föld színéről.

Az asztronauta itt nem állt meg, és részleteket is elárult ennek mikéntjéről: “a légierő több tisztjével is beszéltem, akik a rakétasilóknál teljesítettek szolgálatot a hidegháború alatt. Azt mondták, hogy többször is láttak ufókat a létesítmények felett, akik gyakran a rakétákat is hatástalanították. Más tisztek, akik a nyugati parton teljesítettek szolgálatot azt mondták, hogy a tesztrakétáikat gyakran lelőtték az ufók.”

ufok a foldon 2

Nem tudhatjuk, mi történt Mitchellel az alatt a bizonyos holdra szállás alatt 1971-ben, de az biztos, hogy az asztronauta nem csak a tizenöt perc hírnévre utazik, ugyanis a Földre való visszatérése óta rendületlenül hirdeti a földönkívüliek létezését.

De akár igaz a sztorija, akár nem, az biztos, hogy az ufók jól tették volna, ha ideküldenek néhány babysittert az emberiségnek, mert egészen megdöbbentő, hogy az elmúlt hetven évben milyen irdatlan mennyiségű atommal szórtuk meg a saját bolygónkat, teljesen fölöslegesen.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás