promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Berlin – Tag & Nacht
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
Nincs azaz alkohol mennyiség, hogy nézhetővé tegye az Éjjel-nappal Budapestet, de ha nem is vagyunk rajongók, biztosan elkaptunk már néhány részt csatornaszörfölés közben. Mindent elmond, hogy a nézők többsége még mindig azt hiszi, minden valóság, ami a kamera előtt történik és semmi sincs megírva előre. Ez tényleg így van, és a magcsalásoknál csak azért nem mutatják a behatolást, mert akkor ki kellene tenni a 18-as karikát.

A Berlin - Tag & Nacht 2011 szeptemberében indult a német RTL II-n. A magyar RTL lényegében mindent lekövet, ami a német sorozatban történik. Természetesen azért változtatniuk kell annyiban a forgatókönyvön, hogy Budapest nem Berlin, és mivel ott más a kultúra is sok szempontból, így mások a reakciók, van ami idehaza nem eladható. Karakterek is lényegében megegyeznek a német előddel, és mivel az eredetiben kiírják Zsófit, így a magyarban is búcsúznunk kell tőle. Ám azért az RTL Klub megnyugtatott egy nyilatkozattal, hogy jó nőkbe továbbra sem fogunk hiányt szenvedni. Akkor már el is kezdem nézni a sorozatot.
 
A német sorozatot eredetileg százhúsz epizódosra tervezték, de aztán - a kezdeti sikert meglovagolva - már kétszázhatvan résszel számoltak. A produkció azóta még jobban kinőtte magát, jelenleg már háromszázötvennél is több epizódnál tart, bár már ki tudja mennyinél, ezek elég régi adatok. Emellett spin-offja is indult a Meike nevű szereplővel, de az már Köln belvárosában játszódik, Köln 50667 a címe. Ez a Beverly Hills 90210 után is túl menő név.

Lényegében azért kerestem rá a német szériára, mert kíváncsi voltam, az amatőr színészek mennyire teljesítenek jobban Németországban, mint itthon. Hát a magyar Joe-nak gyakorlatilag Oscar-díjat kellene adni, de csak azután, miután DiCaprio megkapta. A német karakterek is borzalmasan játszanak, de a magyarak hozzák a színvonalat, sőt, néha még túl is szárnyalják azt. Ez persze azon nem változtat, hogy még mindig botrányosan rossz. Most már csak azért imádkozunk, hogy ne legyen itthon is előzménysorozat, bár a nézettségi bombák miatt erre nagy az esély. Videóban azt választottuk, amikor Joe kiüt valami csókát, mert balhé az élet. Az akció 2:15-nél kezdődik. Aki hasonló őrületre vágyik még szörfözgethet youtube-on, de mi már túl sok időt vesztegettünk erre.
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás