promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Karácsonyi ajándékgyűjtő akció - 130 ajándékcsomag került átadásra Szentesen
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Az ajándékcsomagokat jótékonysági ünnepi műsor keretei között adták át 2014. december 17-én a szentesi Művelődési és Ifjúsági Házban. Az eseményen óvodások ünnepi bemutatója után a Zenével a rákos gyermekekért alapítvány műsorát láthatták a meghívottak és az érdeklődők.

Az összegyűjtött ajándékcsomagok átadására Gáspárné Edina Czanik Balázst kérte fel, aki a felkérésre azonnal igent mondott. Az országosan ismert Capoeira aerobik sztárprezentert nagy örömmel fogadták az eseményen és – mint mondották – külön ajándék volt, hogy a csomagokat személyesen tőle vehették át.

Az összeállított csomagok a gyermekeknek ruhákat, játékokat, míg a családoknak az említetteken kívül szárazélelmiszereket is tartalmaztak. Az eseményre hivatalos megajándékozottak Szentesről, Derekegyházról, Csongrádról és Szegvárról érkeztek az ünnepségre. A délután folyamán nagy örömmel nézték végig a tiszteletükre rendezett színvonalas ünnepi műsort és kissé meghatottan de vidám hangulatban távoztak a rendezvény végeztével – immár karácsonyi ajándékcsomagjaik birtokában.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás