promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Az ország legkanosabb városa az Alföld legendás települése, ahol a híres csárda is található
Borítókép:  YouTube
Gasztro & Utazás
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Kiderült, melyik hazánk legkanosabb települése.

Az ember nem is gondolná, hogy milyen sokan keresnek rá felnőttfilmes tartalmakra az interneten, és egészen addig nem is foglalkozik ezzel, amíg ki nem derül, hogy a település, ahol él, valójában Magyarország szexfővárosa.

A szexrandi.hu nevű társkereső oldal ugyanis idén is kiadott egy listát, amin azt láthatjuk, hogy melyek hazánk legkanosabb települései. Mint kiderült, idén az Alföld szívében található, nagyjából 4700 lakosú Kondoros lett a győztes, vagyis az ottaniak égtek leginkább erotika-lázban tavaly nyár óta.

Kondoros egy Békés vármegyében található városka, ami már régóta büszkén viseli a "legendák földje" jelzőt. Kondoros története egészen a 13. századig nyúlik vissza, históriája tele van misztikummal, csodával, és legendával. A ma ismert település alapítása 1875-ben történt. Híres szülötteinek sorában jegyzik minden idők legnagyobb öttusázóját, Balczó Andrást, és az Európa-hírű festőművészt, Csernus Tibort is.

Az itt található híres csárda 1740 körül épült - akkoriban vendégfogadó postaállomás volt. Csárdaként 1784 óta várja a vendégeit; ide kapcsolódik Rózsa Sándor legendája, de járt itt Arany János és Erkel Ferenc is.

Kondoros most már elmondhatja magáról, hogy nemcsak a betyárok és a legendák földje, de az ország szexfővárosa is. Az egyik helyi étterem felszolgálója igen meglepődött, mikor a Blikk közölte vele a dolgot:

„Nem gondoltam volna, hogy ez egy perverz város! Rengeteg szórakozási és sportolási lehetőség van itt, de ezek szerint a helyiek szívesen múlatják otthon is az időt! Jó poén, bár örültem volna, ha nem emiatt kerülünk fel a térképre”.

Alább láthatjátok, hogy a szexrandi.hu listája szerint melyik települések kerültek Kondoros mögé:

  1. Kondoros – Békés vármegye
  2. Gávavencsellő – Szabolcs-Szatmár-Bereg vármegye
  3. Demecser – Szabolcs-Szatmár-Bereg vármegye
  4. Sárrétudvari – Hajdú-Bihar vármegye
  5. Egyek – Hajdú-Bihar vármegye
  6. Nyírcsaholy – Szabolcs-Szatmár-Bereg vármegye
  7. Lepsény – Fejér vármegye
  8. Mánd – Szabolcs-Szatmár-Bereg vármegye
  9. Nagyhalász – Szabolcs-Szatmár-Bereg vármegye
  10. Hajdúdorog – Hajdú-Bihar vármegye


[[vid]]

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás