promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Baukó Éva olyan dekoltázst villantott a tengerparton, hogy azonnal felrobbantotta az instát
Borítókép:  Profimedia
Gasztro & Utazás
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A nyár folyamán többször adott magáról hírt Baukó Éva, azonban a napokban olyan videót tett közzé, ami azonnal lázba hozta rajongóit.

Baukó Éva ugyan már hátat fordított a televíziózásnak, azonban mindig hallunk felőle valamilyen érdekességet, ami feltüzeli a kedélyeket. Az utóbbi időszakban botrányairól volt híres, ugyanis mindig odaszólt keményen a sztárvilágnak, így ez alól a Tóth Gabi-Krausz Gábor ügy sem volt kivétel. Persze a nyarat is tartalmasan töltötte, amiről számos pillanatképet megosztott instagram oldalán, a rajongók legnagyobb örömére. 

Ezeken a képeken a szexi pózok és a forró nyári hangulat kérdés nélkül tükröződik vissza, de csodás keblei is azért óriási nézettséget generált leginkább a férfi rajongók körében. Most azonban egy olyan tengerparti videót tett közzé, ahol a sziklás parton álldogálva mutatja meg nekünk azt a csodálatos helyet, ahol éppen pihenését töltötte. 

Mindezek mellett mély dekoltázsába is bepillantást nyerhettünk, amelyet kendőzetlenül mutatott meg bejegyzésében. A komment szekció sem hagyta ezt szó nélkül és a több, mint hatezer kedvelés mellett érkeztek szerelmes megjegyzések is az erotikus megszólalások mellett. Ami abszolút érthető, hiszen egy ilyen videó mellett semmiképp sem szabad elmenni szó nélkül.

Baukó Éve persze híres ezekről a posztokról és instagram oldalát is végigpörgetve már sokan jelentették ki, hogy az ország legvadítóbb nőjéről van szó, akinek fotóit előszeretettel nézegetik, ráadásul sok esetben még motivációként is szolgálnak nőtársai körében, merthogy erről is adtak már hangot több alkalommal. Azért vigyázni kell ki és mit reagál egy feltöltésére, ugyanis Éva kendőzetlenül mondta el eddig is véleményét mindenről, ugyanis ami a szívén, az a száján is. Az őszinteségében abszolút nincsen hiány, ahogy a forró képeiből sem, amint az érintett insta bejegyzése is ezt támasztja alá.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás