promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Rácz Jenő még sosem élt át ilyen megaláztatást, a padlóra került a séf
Borítókép:  RTL
Gasztro & Utazás
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Rácz Jenő még arra se mondott semmit, amikor szabályszegéssel játszották ki A Konyhafőnökben.

Már nagyban zakatol A Konyhafőnök legújabb évada az RTL-en. Természetesen a jubileumi évadra visszatért a híres trió, vagyis Fördős Zé, Sárközi Ákos, valamint Rácz Jenő. Akadtak olyanok a nézők közül, akik elég éles kritikát fogalmaztak meg a casting-adások miatt. Szerintük rengetegen kaptak úgy lehetőséget, hogy borzalmas fogást tettek a zsűri elé, de a háromtagú zsűri mégis adott nekik lehetőséget.

Azért tudjuk jól, hogy a casting kicsit a szórakoztatásról is szól, azonban az RTL műsorában már beindult a nagy szórás a harmadik epizódban.

Előtte azonban Rácz Jenőnek abszolút megalázó pillanatokat kellett átélnie. Vérbeli zsűri-rajongók most is próbálkoztak, Fördős Zé haját és lábát, Sárközi Ákos személyiségét többen istenítették, Rácz Jenőtől azonban a legtöbben tartottak.

A sztárséfnek muszáj volt tudatosítania magában, hogy Sárközi Ákost és Fördős Zét valamiért jobban kedvelik A Konyhafőnökben. Persze még nem ez volt a jéghegy csúcsa.

Van ugyebár egy új szabály, mivel megérkezett az úgynevezett „aranygomb”. Aki főzésével meggyőzi a zsűri valamelyik tagját és valamelyikük megnyomja az aranygombot, nincs farmerkötény, hanem egyből piros vagy kék kötényben találhatja magát a versenyző, azaz azonnal az egyik séf csapatába kerül.

Molnár-Thomka Hanna elképesztő energiával érkezett a konyhába, hogy 9 éven át tartó Konyhafőnök nézés után személyesen is átélhesse, milyen élmény a zsűrinek főzni. Bár Rácz Jenő lecsapott rá az aranygomb megnyomásával, a lány Sárközi Ákos csapatába akart kerülni. A konyhafőnök zsűrije nem tartotta be a szabályt, végül Jenő átengedte Hannát.

Rácz Jenő padlóra került, hogy mindenki fél tőle A Konyhafőnökben, de végül csak kapott egy pink rajongót a semmiből, akivel táncra perdültek.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás