promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Magyarország nagy titkát árulta el a Google, már az interneten van minden
Borítókép:  Profimedia - illusztráció
Gasztro & Utazás
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Nagyon érdekes dolgokat lehet felfedezni, ha a kreséseket megnézzük.

A világ már úgy működik, hogy igazából minden az interneten zajlik, így a legtöbbször simán lehet azt is tudni, hogy az egyes országokból Magyarországra érkező turisták éppen mit szeretnének megnézni Magyarországon már a kezdetek kezdetén. Sőt, még az egyes országok keresési listáit is megismerhetjük, hogy mire keresnek rá hazánkkal kapcsolatban, vagy éppen egymással kapcsolatban. Ezek pedig nagyon értékes információk. Ha pedig nagyon figyelmesek vagyunk, az interneten gyakran belefuthatunk olyan térképekbe is, amelyek megmutatják nekünk, hogy egy-egy ország egy másik orsszággal kapcsolatban mire keres rá. Például a csehek kapcsán az ateizmus visszatérő kulcsszó, vagy a svájciak kapcsán az, hogy miért ilyen drága az ország, illetve az, hogy miért nincs fővárosuk.

Bármelyik ország esetén megnézhetők ezek, ha jól tudunk keresni, például az is megnézhető, hogy a lengyelek hogy látják a világot, az egyes európai országok kapcsán mi érdekli őket legjobban például akkor, ha a történelemről van szó.

Most a Redditen terjed egy kép, amelyen meg lehet nézni szépen földrajzi térképe lebontva, hogy az egyes országok kapcsán mi a legnagyobb erővíl bíró keresőszó, kulcszó, amire a legtöbben rákeresnek. Lengyelországgal kapcsolatban például nem meglepő módon Auschwitz, Németország kapcsán a világhírű, a Disney-mesék számára is inspirációként szolgáló Neuschwanstein-kastély, Szlovákia kapcsán a Dévényi vár, míg Horvátország kapcsán pl a Plitvicei-tavak.

És vajon Magyarország kapcsán mire juthatunk a térképet látva?

Bizony a Budai Vár, illetve a Budai Várnegyed.

Itt pedig egy olyan térkép, hogy angolul az egyes országokban mire keresnek rá:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás