promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Lefagyott a rémülettől a Mekiben, mikor belenézett a gyerekmenü dobozába
Borítókép:  A kép illusztráció. Forrás: Profimedia
Gasztro & Utazás
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Rendőrségi ügy lett a Happy Meal-es ajándékbotrányból.

Néha a McDonald's éttermeiben is kellemetlen meglepetésekbe futhat az ember, és olyanról is hallottunk már, hogy undorító, oda nem illő "hozzávaló" került az egyik szendvicsükbe. De olyasmire talán még sosem volt példa, hogy életveszélyes tárgy lapult volna a Happy Meal-es dobozban. Most pont ez történt az egyik mekiben.

Egy felháborodott michigani édesanya, Dawn Paret osztotta meg a Facebook-on, hogy mit rejtett a gyerekmenü doboza. Az volt a szerencse, hogy az ajándékot először nem a kétéves kisgyerek, hanem a hétéves lányuk nézte meg, aki maga sem tudta, hogy mi van a Happy Meal-ben, ezért odaadta az apjának.

A hamburger és a sültkrumpli mellé ugyanis egy sniccer, vagyis egy papír- és tapétavágó kés került.

A rémült, ugyanakkor dühös édesanya azonnal értesítette a rendőrséget, és nyomozás indult az ügyben. Dawn Paret a WXYZ tévének mesélt a felháborító esetről, majd a beszélgetés után egy másik anyuka is jelentkezett a csatornánál, aki beszámolt róla, hogy nem sokkal azelőtt az egyik brightoni mekiben ők is egy sniccert találtak a gyerekmenü dobozában.

Ő ugyan nem szólt a rendőrségnek, de kérdőre vonta a McDonald's dolgozóit, akik nem tudtak mit mondani arra, hogy miért raktak tapétavágó kést a Happy Meal-be, de felajánlottak kárpótlásul egy almás pitét vagy egy csokis kekszet.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás