promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Imádják a magyar palacsintát az amerikaiak, de szerintük két másik ételünk is sokkal finomabb
Borítókép:  Illusztráció / Profimedia
Gasztro & Utazás
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Magyar ételeket kóstoltak az amerikaiak, és teljesen elképedtek az ízvilágtól.

Nekünk, magyaroknak természetesen Magyarország a legszebb hely az egész világon, és úgy tűnik, hogy már a külföldiek is tudják, hogy nálunk milyen elképesztően jó dolgok vannak. Budapest szépsége utánozhatatlan, a magyar hölgyek gyönyörűsége egyenesen legendás, a hazai ételek pedig egy csapásra mindenkit elvarázsolnak a különleges ízvilágukkal – nem csoda, hogy az amerikaiak is teljesen odavannak a magyar konyháért.

Több olyan videó is van az interneten, amiben magyar ételeket próbálnak ki különböző helyeken. Általában az amerikaiak azok, akik leginkább tudják értékelni a finomságainkat, akár édes, akár sós falatokról van szó. Fent van egy olyan felvétel YouTube-on, amiben kifejezetten egyetemistákkal kóstoltattak hazai fogásokat, a reakciójuk pedig valószínűleg egyből büszkévé tesz mindenkit.

Az amerikai egyetemisták csirkepaprikást, rakottkáposztát, palacsintát, rakott krumplit és természetesen gulyáslevest kaptak – és mindegyik ételünk teljesen lenyűgözte őket.

A végén azt is megmondták, hogy melyik volt a kedvencük, és ugyan mindegyik nagyon ízlett nekik, végül holtversenyben első helyen végzett a gulyásleves, illetve a rakott krumpli – utóbbival kapcsolatban elmondták, hogy szerintük ez inkább reggelinek való étel, ezt pedig magyarként elég furcsa lehet hallani.

Noha sajnos nem nyerte meg az ízversenyt a palacsinta, akkor is többen kiemelték, hogy mennyire mennyei, és hogy sokkal jobb, mint az övék. Az amerikaiak baracklekváros-diós palacsintát ettek, szóval érthető, hogy miért voltak oda ennyire érte – sőt, többen meg is jegyezték, hogy a csodálatos ételeink miatt mindenképp szívesen ellátogatnának Magyarországra, szóval nagy sikert arattunk náluk az fogásainkkal.

Itt lehet megnézni, ahogy az amerikai egyetemisták magyar ételeket kóstolgatnak – van hozzá magyar felirat is:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás