promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Hoppá: remélhetőleg nem vettél ebből a joghurtból, mert katasztrofálisan teljesített
Borítókép:  Profimedia - illusztráció
Gasztro & Utazás
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Pedig általában a Danone finomságát szeretni szokták az emberek, de ez a joghurt kisiklott, míg az Aldié nagyon betalált.

Az infláció sajnos továbbra is megkeseríti az életünket, így a többség már úgy megy vásárolni, hogy alaposan átnézi az akciós újságot. Ráadásul ugyebár a hipermarketeknél megindult a kötelező akciózás is, így 20 termékfajtából tudunk olcsóbban vásárolni.

A felmérések szerint állítólag a magyarok többsége a minőségről nem igazán akar lemondani, inkább mindenből egy kicsit kevesebbet teszünk a kosarunkba, hogy spórolni tudjunk. Múltkor pont egy nyugdíjas hölgy nyilatkozott az ATV híradójának, aki elmondta, hogy minden este általában Danone joghurtot vacsorázik, és félelmetes, hogy ennek is hogy elszállt az ára.

A tejtermékek közül valóban meglepően drága lett a joghurt, szóval abszolút nem mindegy, milyen fajtát teszünk a kosarunkba. Ugyebár ha már sokat fizetünk érte, akkor az a termék legyen is jó.

A Maradok a pénzemnél blog most az igazán népszerű epres joghurtokat tesztelte. A teszten most 13 ember vett részt, akik a Magyar Ár-Érték Arány Kutató Egyesület tagjai voltak, valamint laikus fogyasztók. A kóstolás vakon ment, szóval senki sem tudta, hogy az adott epres joghurt melyik gyártóhoz tartozik.

Amelyik folyós, illetve híg volt, azt lepontozták, Ízben csak a gyümölcsök és natúr joghurt ízeit szerették volna érezni, ha ebben valami hiba volt, szintén ment az alacsonyabb pontszám.

Bár a Danone márkát rengetegen imádják, mégis ennek a gyártónak Nap mint nap eperízű fermentált készítménye teljesített a legrosszabbul. Ez mindössze 5,4 pontot ért el a tízből. A lista aljára került a ZOTT szívecske eperízű joghurt, valamint a Danone sima eperízű joghurt. Ezek azért már átlépték a 6 pontot. A teljes listátide kattintva tudjátok átböngészni, ahol megnézhetitek azt is, melyik mennyibe került.

Ahogy látható, megosztott aranyérmet kapott az ALDI Milfina epres joghurt, valamint a mini MOOORE epres joghurt. Úgy néz ki az Aldi sajátmárkás terméke ismét jó választás.

Ha bevállalósak vagyunk, akkor esetleg otthon is elkészíthetjük a joghurtot. A lenti videóban megnézhetitek, hogyan lássatok neki.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás