promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Retro sztárbomba robban Szegeden, a 90-es évek csillagaival nosztalgiázik a helyi fesztivál
Borítókép:  Profimedia/Illusztráció
Gasztro & Utazás
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Idén tizedszerre rendezik meg Szegeden a Deja Vu Fesztivált, azonban még mindig sokan vannak, akik nem is hallottak erről a kuriózum rendezvényről.

Döbbenetes belegondolni, hogy a '90-es évek 30 éve kezdődtek, azonban hiába a sok eltelt idő, a kor szelleme elpusztíthatatlan, és akik ismerték az akkori dalokat, azok egész életükben képesek táncra perdülni egy-egy régi sláger hallatán. Erre a korszellemre és fanatizmusra alapozza a Deja Vu Fesztivál a buliszervezést, és azt kell, hogy mondjuk, értenek hozzá.

A szervezők szívének igen kedves Szeged városa, az egyikük Boros Gyula, aki korábban a SZIN fesztivált is rendezte, valamint a Szeged365 nevű hírportált.

Nem is csoda, hiszen gyönyörű helyről van szó, a legszebb vármegyeszékhelyről készült szavazásunkban is igen előkelő helyet foglal el.

Ezen belül is kiemelkedő szépségű részen, a Tisza parton hallgathatjuk a dallamos muzsikákat.

A rendezvény egy igazi nyárnyitó különlegesség, ugyanis egészen pontosan június elsején kezdődik és harmadikáig tart. Ha bele akarjuk vetni magunkat a nyári partizásba, ez remek alapozás lehet hozzá.

A fellépők igen sokszínűek, mi most csak néhány húzónevet mutatunk meg. Olvasás közben biztos, hogy meg is szólalnak az előadók legismertebb dalai a fületekben.

Tiszteletét teszi nálunk a régen sportcsarnokokat és arénákat megtöltő Blue együttes, jön a romániai diszkókirálynő, Inna, a keleti dallamokat a nyugatival keverő Panjabi MC, a csábító és szexi Alexandra Stan, a ritmusos eurodisco/italodisco dalokkal csábító Eiffel 65, az ütőshangszerekkel operáló Safri Duo és a Modern Talkingból ismert Thomas Anders is.

A jegyek a közepesen drága kategóriában sorolhatóak, azonban elnézve a vásárlás lehetőségét már jó sok elfogyott belőlük, szóval ha még ott szeretnétek lenni, akkor igyekezzetek.

Szállás a helyszínen megoldható, de Szeged városában rengeteg kiadó hotelt találhattok.

Itt egy kis kedvcsináló, a tavalyi buli így nézett ki:

Ti voltatok már a Deja Vu Feszten? Ha nem, akkor nektek melyik fesztivál a kedvencetek? Esetleg melyikről olvasnátok szívesen? Írjátok meg nekünk az info@promotions.hu címre.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás