promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Megúszós, tényleg 5 perces kaja fillérekből ami után mosogatnod sem kell - zseniális recept, amit bárhol elkészíthetsz.
Borítókép:  Profimedia/Illusztráció
Gasztro & Utazás
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Az, hogy az emberek órákat robotoljanak a konyhában egy-egy fogás elkészítése miatt, ma már egyre nehezebben elképzelhető. Persze ennek is megvan a helye és az ideje, azonban nagyon megnőtt a kereslet a házi, azonban gyors fogások iránt.

Van az úgy, hogy az embernek semmi kedve sokat vacakolni a konyhában, főleg még félkómásan a reggeli előtt. A receptbe, amit ma hoztam nektek, az az igazán szuper, hogy tényleg bárhol és bárkinek elkészíthetitek, tuti sikere lesz. Működik egy kempinben egy rezsóval, működik túrázás közben egy gázégővel, működik a koli szobában vízforralóval, de működik egy családi reggelinél is, biztos, hogy a gyerkőcök szeme csillogni fog ha leteszed eléjük ezt a szuper kaját.

A legjobb része (nekem legalábbis) az egésznek az, hogy egészen pontosan 0 mosogatnivalód lesz, tehát tényleg mindennel együtt 5 perc alatt elkészül.

És hogy mi kell hozzá? Ez sem lesz egy hosszú lista, ebből egy zacskónyi mennyiség készül el, ahány személyre csinálod, annyival szorozd be:

1 zacskó chips. Lehet bármilyen ízesítésű, de talán leginkább a sós chips-szel jön ki a legjobb ízhatás.

2 darab virsli

1 marok reszelt sajt

2 tojás

Bármelyik hozzávaló elvehető (a chipsen és a tojáson kívül), illetve hozzáadható bármi, amit még szívesen látnál benne (paradicsom, paprika, hagyma, friss zöldfűszer).

Az elkészítés pedig:

Tegyél fel egy lábasnyi vizet forrni. Bontsd ki a chipset, majd fogd be a zacskó száját és törd össze a chipset, bármilyen kezedbe akadó eszközzel. Tedd bele a többi hozzávalót. Rázd össze. A zacskó tetejét tekerd fel és egy csipesszel fogd össze és tedd a lobogó vízbe (a teteje ne lógjon a vízbe). Nagyjából 5 perc múlva vedd ki valamilyen hőálló eszközzel.

Borítsd ki tányérra, vagy ami még egyszerűbb, edd meg a zacskóból.

Ugye, hogy tényleg nem volt több 5 percél és mosatlan sem lett?

Ha bármiben elakadtál volna, akkor itt videón is megnézheted az elkészítés folyamatát:

Nektek hogy tetszett? Ha már el is készítettétek hogy sikerült? Ha gondoljátok, akkor írjátok meg a tapasztalataitokat, vagy akár egy másik, szuperegyszerű receptet is megoszthattok velünk az info@promotions.hu címen.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás