promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Egy magyar férfi rántotta le leplet a McDonald's legnagyobb titkáról, ezt sose gondoltuk volna a Mekiről
Borítókép:  Illusztráció / Profimedia
Gasztro & Utazás
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Teljesen új megvilágításba helyezi ez a McDonald's termékeit.

A magyarok egyik kedvenc gyorsétterem-lánca a McDonald's, hiszen ott olyan ikonikus termékek vannak, amik valóban igazán egyedi ízvilággal rendelkeznek. Sokan imádják a Meki sajtburgerét, a legendás Big Macről nem is beszélve, a fiatalok is rendszeresen a McDonald's éttermeiben lazulnak, miközben vígan falatoznak – legyen szó szendvicsről, sültkrumpliról vagy akár desszertről.

Azzal minden bizonnyal mindenki tisztában van már, hogy a McDonald's a világ egyik legnagyobb vállalata és márkája, komoly pénzeket mozgat meg a gyorsétterem-óriás. Most pedig egy magyar ember elárulta az egész országnak, hogy egészen pontosan mekkora haszon is van a Meki számára az egyes termékeken – az biztos, hogy ezeken az eddig titkosnak hitt adatokon rengetegen meg fognak lepődni.

A McDonald'sról valószínűleg rögtön a hamburgerek, sajtburgerek jutnak eszébe az embernek, így elsőre logikusnak tűnik az a következtetés, hogy biztosan ezekkel a termékekkel tudja a leginkább megszedni magát a Meki – de ez egyáltalán nem igaz.

A férfi szerint a többi termékhez képest sokadrangú az a haszon, ami a hamburgereken van a McDonald's számára, ugyanis mindössze nagyjából az értékesítési ár egynyolcada az, ami a Meki zsebében marad. Ezzel szemben viszont a kólán majdnem 90 százalékos a haszon, ami tényleg igazán meghökkentő – és ez még nem minden.

Állítólag évente 1,5 milliárd játékot ad el a McDonald's (minden bizonnyal a Happy Meallel), ezzel pedig a világ legnagyobb játékforgalmazójának számít. Sőt, nem is ez az, ami a legtöbb pénzt hozza, hiszen elvileg a Meki a világ legnagyobb telektulajdonosa is – évente 4 milliárd dollár tiszta haszon jön be a telekbérleteknek köszönhetően.

Itt lehet megnézni a magyar férfi videóját a McDonald's profitjával kapcsolatban:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás