promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
56 milliós kincset talált az olcsó fémdetektorával egy férfi, még a szakértőnek is elállt a szava a felfedezéstől
Borítókép:  Illusztráció / Profimedia
Gasztro & Utazás
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Amikor a férfi megtudta, hogy mennyit ér a kincs, rögtön azt mondta, hogy a felesége nagyon fog örülni.

Valószínűleg senkinek se lenne ellenére, ha teljesen véletlenül, és persze legálisan találna valami elképesztően értékeset, ami egy életre megszüntetné az anyagi gondjait. Sokan álmodoznak erről, a lottózás is hasonló érzelmeket vált ki az emberekből, de talán abban rejlik az igazi szépség, ha mi magunk találjuk meg az áhított kincset – akár egy fémdetektorral, mint ez a kisgyerek is:

Jó eséllyel ebben a pillanatban is van valaki a világban, aki éppen fémdetektorral pásztázza a földet, izgatottan várva a hangjelzést, hogy talált valami értékeset. Nagyon izgalmas hobbiról van szó, ami ráadásul nem is olyan drága, mint hinnénk, mégis hatalmas hasznot hozhat – ezt bizonyítja egy ausztrál férfi története is, aki olyasmire lelt egy olcsó eszközzel, hogy az örökre megváltoztatta az életét.

Victoriában rendszeresen találnak aranydarabkákat az emberek, de ez a rendkívül szerencsés ausztrál emberke akkora felfedezést tett az ócska fémdetektorával, hogy valószínűleg egyből leesett az álla:

egy nagyjából 4,6 kilós aranyrögre bukkant.

El is vitte a méretes aranyrögöt egy aranyszakértőhöz, abban reménykedve, hogy talán ér a felfedezése 10 ezer ausztrál dollárt, mivel már annak is nagyon örült volna. Nos, ennél jóval értékesebb volt a szakembert is teljesen ledöbbentő kincse, ugyanis állítólag 240 ezer ausztrál dollárt, vagyis nagyjából 56 millió forintot ért – rögtön mondta is a férfi, hogy a felesége nagyon fog örülni.

Az aranyszakértő azt mondta, hogy az eddigi pályafutásának 43 éve alatt még sosem látott ilyen hatalmas aranyrögöt, szóval az ausztrál férfi tényleg nagyon szerencsés, hogy rálelt erre a rendkívül értékes kincsre, amiről itt lehet megnézni egy videót:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás