promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Váltani fog a Tankcsapda zenésze – most megtette a rajongóknak a nagy bejelentést
Borítókép:  Tankcsapda
Gasztro & Utazás
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Tankcsapda dobosa, Fejes Tamás úgy döntött, hogy több lábon szeretne állni.

Januárban és februárban is roppant aktív volt a Tankcsapda, mivel több magyarországi nagyvárosban is megmozgatták a közönséget, aztán ebben a hónapban még külföldön is zúzott a zenekar. Azt, hogy nyáron merre turnézik majd a csapat, az később kerül bejelentésre.

Először is nem kell megijedni, mert a Tankcsapda dobosa nem zenekart fog váltani, hanem csak belevág egy teljesen más dologba. Fejes Tamásnak ez nem úgy fogja felemészteni az idejét, hogy a sarokba kelljen dobnia a dobverőket. Az új vállalkozásával inkább csak szeretne több lábon állni, illetve gondolni a nyugdíjas évekre is.

A Tankcsapda zenésze elég sok időt töltött Spanyolországban az utóbbi időben, és most kiderült, hogy Benidormban fog apartmanokat üzemeltetni az új vállalkozásában. Benidorm egy tengerparti város Spanyolország keleti részén, ami a gyönyörű fekvése miatt igazi tursitaparadicsom nyáron.

Fejes Tamás stábja itt három lakást tud biztosítani az odautazóknak, teljes körű ellátással. Ebben benne van a transzfer, de akár a programszervezésben is tudnak segíteni. Ha a Tankcsapda dobosának jól fog menni a dolog, akkor már lehet szeptembertől bővíteni fogja a vállalkozását.

Szóval a zenész belevágott a nyaraltatós bizniszbe, és Spanyolországot szeretné kicsit közelebb hozni a magyarok számára, akiket ráadásul magyar csapat is fogad a helyszínen. Arról, hogy milyen áron tudtok hozzájutni a csodás kilátással rendelkező apartmanokhoz, emailen vagy telefonon keresztül tudtok érdeklődni.

A Tankcsapda dobosa aztán még nem jött haza Magyarországra, hanem Portugália felé vette az irányt, hogy élőben nézhessen meg egy MotoGP futamot. Itt a 2022-es világbajnok, Francesco Bagnaia nyerte meg a MotoGP idei első versenyét.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás