promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Rendhagyó bejelentést tett a Dreher – mellélő az új ízzel a magyar sörmárka?
Borítókép:  Profimedia - illusztráció
Gasztro & Utazás
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Dreher Sörgyárak kicsit változtat a dizájnon is, de az új ízzel lehet nem fognak túl sok rajongót szerezni.

Dreher Antal anno nagyon jól tudta, hogy mi kell Magyarországnak, és az természetesen a sör. A fia, Ifjabb Dreher Antal még csak 14 éves volt, amikor az édesapja meghalt, de folytatta a kitaposott utat, és átvette a Dreher serfőzde vezetését.

Gyárai közül a kőbányai elég hamar Magyarország legnagyobb sörgyárává vált. A Dreher Sörgyár ma már több márkanév alatt is forgalmaz sört hazánkban, például hozzájuk tartozik az Arany Ászok is, vagy persze a klasszikus Kőbányai.

Nem olyan rég a Dreher Sörgyárak egy kellemetlen incidensbe keveredett, mivel hackerek feltörték a hivatalos Facebook oldalukat. Szóval a márka hírnevén egy kis csorba esett, amikor ízléstelen képeket, és trágárságokat posztoltak a követőknek a kiberbűnözők, de ez a probléma hála égnek már megoldódott.

A Dreher innentől a jövőre koncentrál és bejelentették, hogy nagy dobásra készülnek a jó idő közeledtével. Először is jön egy kis dizájnváltás, mivel a cég jelképe a körben elhelyezett háromszög hangsúlyosabban jelenik meg a márka teljes, alkoholos és alkoholmentes portfólióján. A tradicionális márkaelem elforgatva lejátszó gombbá alakul majd a reklámokban.

A Dreher Sörgyárak egy kis újítást is akart a nyárra Magyarországon, amivel az ízesített sörök kedvelőinek igyekeznek kedveskedni. A márka Dreher Barack néven új terméket dob a piacra, tehát így már el is dőlt, hogy rendhagyó sör barack ízesítésű lesz.

Az új íz és csomagolás bevezetését TV reklám, közterületi és digitális kommunikáció, PR, vendéglátóhelyi és bolti kommunikáció, valamint mintaszórás támogatja. Meglátjuk, hogy barack ízű sör mennyire fog bejönni a fogyasztóknak.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás