promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ördög Nóráékat luxusrezidenciába költöztették, de csak egy napig élvezhették a milliárdosok Paradicsomát
Borítókép:  TV2 Play
Gasztro & Utazás
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Ördög Nóráék méregdrága luxusrezidencián nyaraltak, 10 millióba kerül itt egy éjszaka.

Ördög Nóráék egy igazán mesés nyaraláson vannak túl, hiszen a Maldív-szigeteken élvezhették a tengert, a napsütést, és a pihenést. Nánási Pál és a TV2 műsorvezetője két gyermekével együtt utazott el, és erről az útról több videót is készítettek.

Az egyik videóban azzal indít a házaspár, hogy átköltöztették őket egy másik szálláshelyre, amit ha akarnának, se tudnának normál esetben megfizetni. Ugyanis egy éjszakát tölthettek egy méregdrága luxusrezidencián, ami több, mint ezer négyzetméteres, négy hálószobája van, emellett van benne gőzkabin, edzőterem, intelligens wc, továbbá saját medence élménycsúszdával.

Ördög Nóra úgy fogalmazott a videóban, hogy ezért a szálláshelyért szezonidő alatt 10 millió forintot kérnek egy éjszakáért, de még szezonon kívül is 7 millióba kerül, ha itt akarunk romantikázni. Persze ezt a rezidenciát nem egy házaspárnak, és még csak nem is egy négytagú családnak találták ki, hiszen itt akár 10 ember is kényelmesen elférne.

Ördög Nóra és Nánási Pál tehát egy hamisítatlan luxusnyaraláson vehetett részt, az viszont nem derül ki a videóból, hogy honnan költöztették át őket, miért, és miért éppen ide. Az viszont biztos, hogy Nóriék egy életre szóló élménnyel gazdagodtak ebben az egy napban, amit itt tölthettek, hiszen nem mindenki mondhatja el magáról, hogy a Paradicsomban pihengetett és pezsgőzhetett.

Nánásiék az alábbi videóban alaposan körbevezetnek minket a rezidencián, de további élményeikről is mesélnek a luxusnyaralásuk kapcsán:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás