promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Megdöbbentő és vicces, ahogyan malacok kerültek egy szigetre
Borítókép:  Profimedia
Gasztro & Utazás
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Megdöbbentő látvány, ahogy malacok alkalmazkodtak a tengerparti környezethez, és úgy tengetik napjaikat, hogy lustálkodnak és fürdenek a kristálytiszta vízben, és jutalomért tűrik a turisták simogatását és fotózkodását.

A bahamai malacok szigete egy végtelenül szórakoztató hely a turisták számára. A kikötni vágyó hajók láttán malacok vetik vízbe magukat, hogy pár száz méteres kitartó úszás után jutalmat és simogatást kapjanak az érkező turistáktól, akik számára a látvány biztosan nem megszokott. Ezek a mediterrán sertések tökéletesen akklimatizálódtak a tengerparti környezethez, és a hétköznapjaik többsége abból áll, hogy lustálkodnak és fürdenek a kristálytiszta vízben.

Teljes békében, boldogságban és harmóniában töltik a mindennapjaikat és rendkívül kényelmesen érzik magukat, szinte minden nap nyaralnak.  Leginkább azt szeretik, ha pajtásaikkal együtt csoportosan tevékenykedhetnek a parton.

A hely pontos megnevezése a Pig island, ami a Bahamákon található az Exuma körzetben.

Hírük úgy terjedt, hogy pár újság címlapon közölte, hogy van egy hely a földön, ahol együtt lehet úszni méretes malacokkal, akik nagyon szeretik az oda látogató turistákat.

A szigetet három forrás látja el friss, tiszta ivóvízzel, így a folyadék folyamatosan biztosított a számukra. A klíma is viszonylag baráti, hiszen annak ellenére, hogy a környéken gyakoriak a viharok, a környező szigetek megvédik ezt a helyet az igazán veszélyes szelektől és hullámoktól.​

Na de hogy kerültek oda a legenda szerint?

Ha hihetünk a mendemondáknak, akkor a vaddisznók őseit európai tengerészek hozták a szigetre, hogy majd, amikor visszatérnek, akkor legyen mit enniük, azonban vissza soha sem tértek. Olyan elmélet is létezik, ami azt magyarázza, hogy egy környéken elszenvedett hajótörés után úsztak partra a malacok. Mások pedig úgy gondolják, hogy a szomszédos szigetekről úsztak át, vagy pont, hogy az egész egy szándékos turistafogás, ami valljuk be be is jött az ötletgazdáknak.

Egy biztos a malackák el vannak kényeztetve, ellátásuk 5 csillagos és köszönik szépen nagyon jól elvannak a szigeten, ahol körülbelül 20 tagból áll a sertéspopuláció.

[[kodd1]]

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás