promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Dolph Lundgren mindig ugyanazt eszi reggelire, a menüje rendesen kiakasztotta az embereket
Borítókép:  Profimedia
Gasztro & Utazás
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Úgy tűnik, hogy Dolph Lundgren nem igényli a változatos reggelit.

A '80-as években Dolph Lundgren volt Hollywood egyik legkeményebb arca, akitől szinte mindenki félt. A közel 2 méter magas, mély hangú svéd izomkolosszus persze a légynek sem ártott, pedig akár még falat is tudott volna bontani az ökleivel. Sylvester Stallone nem véletlenül kérte fel őt arra, hogy legyen az ellenfele a Rocky 4-ben, hiszen tudta, hogy a közönség valóban veszélyesnek fogja tartani őt.

Dolph Lundgren minden idők egyik legikonikusabb akcióhőse, aki még most, 65 évesen is aktív, de valószínűleg már ő is érzi magán, hogy kezd egy kicsit megöregedni. Nemrég műtötték a lábát, de szerencsére már szépen gyógyul, és összességében jelenleg is remek formában van, főleg a korához képest – és ehhez a rendszeres edzés mellett a kiegyensúlyozott étrend is nagyban hozzájárul.

Sokan kíváncsiak arra, hogy Dolph Lundgren minek köszönheti azt, hogy most is ilyen remekül néz ki. Az összes titkát ugyan nem fedte fel, de annyit elárult most a közösségi oldalán, hogy évek óta minden egyes reggel pontosan ugyanazt eszi:

zabkása gyümölcsökkel, 2 darab főtt tojás és egy csésze Earl Grey tea tejjel.

Dolph Lundgren követői között többen is kiakadtak az érdekes menü láttán, hiszen volt, akit egyenesen felháborított, hogy milyen sok tejet önt a teájába a színész (valóban szinte tejeskávénak tűnik az itala), mások pedig azért hördültek fel, mert nem kéne a koleszterin miatt ilyen sok tojást ennie – de hiába hőzöngenek az emberek, mivel a világsztárnak jól látható módon nagyon bevált ez a reggeli:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás