promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Zavarba ejtő videó került ki Dolph Lundgrenről, erre még Van Damme is elismerően csettintene
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Dolph Lundgren bebizonyította, hogy ő még egy munkagépnél is keményebb.

Biztosan sokan emlékeznek még Jean-Claude Van Damme epikus Volvo reklámjára, amiben két kamion között spárgázik, Enya lágy dallamai szólnak, és közben szinte a lelkünkbe néz az akcióhős. Nos, úgy tűnik, hogy a márka megtalálta a tökéletes módszert arra, hogy újból meghozza a vásárlók kedvét, ugyanis a Rocky 4 sztárjával, a Magyarországon is rendkívül népszerű Dolph Lundgrennel is csinált egy videót, ami hasonlóan zavarba ejtő lett.

Dolph Lundgren volt a '80-as évek egyik legkeményebb színésze, aki még Sylvester Stallone mellett is hatalmasnak tűnt, nem mellesleg Jean-Claude Van Damme-mal is összefeszültek annak idején a Tökéletes katona című filmben. Érthető, hogy a Volvo úgy gondolta, hogy a munkagépei népszerűsítéséhez őt kell felkérni, de arra senki sem számított, hogy a kreatív csapat egy ennyire zseniális ötlettel rukkol elő.

A 2018-ban készített Volvo reklámban Dolph Lundgren megérkezik a semmi közepére, ahol már egy csapat munkagép sorakozik. A színész azért ment oda, hogy kiképezze ezeket a masinákat, hogy a lehető legjobbak legyenek – fekvőtámaszt, húzódzkodást csináltat velük, és még slaggal is locsolja őket, mint egy kőkemény kiképzőtiszt, közben pedig a „Pump It Up” című diszkóslágerre mozog.

Ez tényleg egy olyan videó, amit mindenkinek látnia kell, hiszen annyira különleges és „beteg”, hogy az már szinte felfoghatatlan. Dolph Lundgren olyan fantasztikusan hozza a figurát, hogy erre még Jean-Claude Van Damme is elismerően csettintene, az biztos.

Itt lehet megnézni Dolph Lundgren fantasztikus Volvo videóját:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás