promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Korlátlan nyári repülést biztosít bagóért, megbolondult az egyik légitársaság
Borítókép:  Profimedia (Képünk csak illusztráció!)
Gasztro & Utazás
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A tengerentúlra utazók vannak előnyben.

Nem volt kemény telünk, de már így is mindenki a nyári vakációról álmodozik Magyarországon is. Ha külföld, akkor a legtöbben alighanem Horvátország felé veszik az irányt, ahol tavaly is 600 ezer honfitársunk töltötte a vakációja egy részét.

Pedig minden évben nyílnak új lehetőségek is, a szálláshelyek, utazási irodák és közlekedési társaságok fantáziája kimeríthetetlen. Most például az egyik repülős cég azt találta ki, hogy erre a nyárra korlátlan utazási lehetőséget biztosít az embereknek, mindössze 145 ezer forint körüli összegért.

A nagylelkű szolgáltató a Frontier Airlines légitársaság, amely a GoWild! nevű programja keretében mindössze 399 dollárért tesz lehetővé korlátlan számú utazást május 2. és szeptember 30. között. Aki tengerentúli vakációt tervez, annak érdemes megnéznie az ajánlatukat, hiszen olyan helyek szerepelnek a célállomásaik között, mint Mexikó, Las Vegas és a karibi térség.

A Frontier amerikai vállalat, de látható, hogy nemzetközi célpontokra is érvényes a kedvezmény. Annyi a feltétel, hogy belföldi úti célok esetén az utazást megelőző napig, míg külföldi desztinációknál 10 nappal az indulás előtt kell lefoglalni a jegyet.

A foglalás során természetesen a csomagok sorsáról is lehet intézkedni, kiválasztható a legszimpatikusabb ülés, vagyis nem fapados megoldásról van szó, hanem tényleg teljes értékű utasként kezelik a GoWild! programban szereplőket is.

Ha feltételezzük, hogy valaki az akció 5 hónapja alatt 3 célállomásra (oda-vissza) összesen 6 alkalommal repül, akkor az ezért fizetendő 145 ezer forint szinte ajándék, hiszen 24 ezer forintra jön ki egy-egy utazás költsége.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás