promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Fondorlatos kvíz: a magyarok fele a 3. kérdésig sem jut el, vajon te mind a 10 megyeszékhelyt felismered?
Borítókép:  Profimedia
Gasztro & Utazás
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A magyar emberek többsége nem tudja felismerni hazánk megyeszékhelyeit egyetlen képről. És te?

Nagy népszerűségnek örvendenek a magyar földrajzi kvízeink. A napokban például több olyan kvízünk is volt, amiben Magyarország megyéit és megyeszékhelyeit kellett összepárosítani.

Most viszont magasabb nehézségi fokozatra lépünk, és ezúttal egy olyan kvízt hoztunk nektek, ami tulajdonképpen egy képkvíz. Ebben azt tesztelhetitek le, hogy vajon fel tudjátok-e ismerni a magyarországi megyeszékhelyeket egyetlen képről.

Az alábbi kvízben 10 képet fogtok látni hazánk valamelyik megyeszélhelyéről, nektek pedig el kell döntenetek, hogy a 4 lehetséges válasz közül melyik a jó.

Igyekeztünk úgy összeválogatni a képeket, hogy legyen köztük egyszerűbb, legyen nehezebb, legyen olyan, amit egyből rá tudtok vágni, és legyen olyan is, amin akár hosszú perceket is el tudtok gondolkodni. Ha pedig annyira belejönnétek a lendületbe, akkor a kvízen belül az eredményeteknél találtok egy másik linket, ami a magyar pénzekkel kapcsolatos. Sőt, a cikk alján is találtok még 2 további kvízt a közelmúltból, amit nagyon szerettek az olvasóink.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás